Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A syna masz? Jeżeli tak, to wyobraź sobie, że przyprowadza do domu wybrankę, która robi coś takiego. A Twój syn staje po jej stronie.
Na takie sytuacje mam przygotowane doły w garażu, betoniarkę i beton workowany ... coby się nie narobić....
Na takie sytuacje mam przygotowane doły w garażu, betoniarkę i beton workowany ... coby się nie narobić....
Muszę to sobie zanotować, może kiedyś się przyda
Mnie zawsze ciekawi czemu taka osoba się nie obroni,
Bo myśli, że jak odda to z większą agresją się bydło rzuci. W szkole jeden kumpel był w podobnej sytuacji i wziął do szkoły siekierę. Jak ją wyjął szybko szykany się skończyły. I nie, nie zajebał nikomu.
jako stary wzialbym corke za reke i elegancko zglosil sie na policje zlozyc zawiadomienie o usilowanie zabojstwa
proukrator, przesluchanie, psycholodzy, sprawa w sadzie, wyrok , najlepiej z komornikiem zeby placily jakies odszkodowanie to sie ich starzy uciesza podwojnie
a moja mloda za jakis czas i tak wyjedzie na studia zostawiajac ten syf za soba i zle wspomnienia a agresorki wydalone ze szkoly, napmietnowane przez pozostalych z wyrokami.... piekna sprawa. codziennie zalowalyby swojego zachowania do konca ich zjebanego zycia
W jakim swiecie ty zyjesz kolego. Za szarpanie za wlosy co najwyżej by dostaly nagane w szkole. Lepiej wziąć sprawe w swoje rece. Tylko z wyczuciem abys ty cwiary nie dostal przypadkiem
Język hiszpański, ale zbyt czysto jak na Amerykę Łacińską
tyś, kurwa, hiszpański słyszał.. chyba w telenoweli...
Osobiście bym oskórował .
Nie pasuje do Ciebie ten avatar evee xd
Jeżeli użyjesz na eevee kamień wody, to zmieni się w typ wodny.
Jeżeli użyjesz na eevee kamień pioruna, to zmieni się w typ elektryczny.
Jeżeli użyjesz kamienia zbyt mocno, to zmieni się w ducha.
Lepiej?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów