📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aż mi serce pęka jak widzę takie filmiki... Jakbym tam wjechał w te małe kurwy, to bym im nogi połamał.
Na miejscu ojca tej dziewczyny, dorwałbym gówniary jedna po drugiej, nadziewał na maszynkę do mięsa z końcówką do robienia kaszanki ,nawpierdalał w pizdy saletry z cukrem pudrem i popuszczałbym 'bączki'
tdoberman napisał/a:
Mnie zawsze ciekawi czemu taka osoba się nie obroni, nie kopnie nie ugryzie, dostanie tyle samo być może a może mniej, ale napastnik tez pocierpi....
Gdzieś był filmik, jak jakaś cipa dosiadła inną cipę, żeby ją tłuc, a tamta ugryzła ją w pizdę i to tak mocno, że ta ugryziona udarła ryja jak syrena portowa. Jest to jakiś sposób obrony.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów