📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Głupie małe gówniary. Naoglądały się głupawych programów w TV albo w sieci. Życie je nauczy kiedyś rozumu. Będą brały po pyskach od kochających łobuzów.
Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
Efekt bezstresowego wychowania
Kurwa a ja się czasami zastanawiałem dlaczego ci ludzie w Meksyku co jedni drugim serca wycinają żywcem nie mają żadnych ludzkich odruchów i są przesiąknięci okrucieństwem. A tu dzieci zaczynają w taki sposób i wyrastają na zwyrodnialców.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
jako stary wzialbym corke za reke i elegancko zglosil sie na policje zlozyc zawiadomienie o usilowanie zabojstwa
proukrator, przesluchanie, psycholodzy, sprawa w sadzie, wyrok , najlepiej z komornikiem zeby placily jakies odszkodowanie to sie ich starzy uciesza podwojnie
a moja mloda za jakis czas i tak wyjedzie na studia zostawiajac ten syf za soba i zle wspomnienia a agresorki wydalone ze szkoly, napmietnowane przez pozostalych z wyrokami.... piekna sprawa. codziennie zalowalyby swojego zachowania do konca ich zjebanego zycia
proukrator, przesluchanie, psycholodzy, sprawa w sadzie, wyrok , najlepiej z komornikiem zeby placily jakies odszkodowanie to sie ich starzy uciesza podwojnie
a moja mloda za jakis czas i tak wyjedzie na studia zostawiajac ten syf za soba i zle wspomnienia a agresorki wydalone ze szkoly, napmietnowane przez pozostalych z wyrokami.... piekna sprawa. codziennie zalowalyby swojego zachowania do konca ich zjebanego zycia
forza nostra legge
Mnie zawsze ciekawi czemu taka osoba się nie obroni, nie kopnie nie ugryzie, dostanie tyle samo być może a może mniej, ale napastnik tez pocierpi....
Noside napisał/a:
A potem mnie kurwa nazywają socjopatą. No i co z tego, że bym je skopał do nieprzytomności? Coś złego?
Nie pasuje do Ciebie ten avatar evee xd
Gdybym moja córka takie coś odjebała, Oddałbym kurwę na organy. Zawsze to dobry uczynek.
Na szczęście nie mam córki
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Gdybym moja córka takie coś odjebała, Oddałbym kurwę na organy. Zawsze to dobry uczynek.
A syna masz? Jeżeli tak, to wyobraź sobie, że przyprowadza do domu wybrankę, która robi coś takiego. A Twój syn staje po jej stronie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów