📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biedny chlopak, a ta kurwe czarna cialbym maczeta tak jak to robia jego rodzime robaki
Miałem podobną sytuację z moją córka cwel wrzucił jej do kaptura papierosa cud że włosy jej się nie spaliły bała się go boteroryzował szkołę razem z bratem powiedziała mi d po dwóch latach nie powiem co mu zrobiłem ale wyprowadzili się z kazimierza kraków z całą rodziną
AndrzejMen7 napisał/a:
Zajebał bym tego rudego jebanego CZARNUCHA.👿👿👿
To nie gra, zjedz batonika
leonidkacap napisał/a:
czarny żółtek świat schodzi na psy ciekawe kiedy konia z małpą sklonują
Czarny żółtek do tego rudy,takie kurwa kombo
małpka do utylizacji , właściciel mandat za puszczenie bez smyczy i kagańca
Ten bity skośny chyba dostaje za pedalstwo bo ma różowa torebke
Haha czyste chińczyki budują sztuczne słońce, ultraszybka kolej itd...wymieszany z murzynem chińczyk tadam 😅
Jak przeżyje ten wiek, w przyszłości będzie silniejszy i ich zdzieli, będzie ich łapał po kolei a nawet jak będą w grupie nie będzie to dla niego problemem, bo będzie zahartowany i znieczulony. Zajebie wszystkich czarnych rudowłosych chinoli.
Niby czarny żółtek, ale dalej te kocie (małpie) ruchy mu zostały w genach.
leonidkacap napisał/a:
i do tego rudy.czarny żółtek świat schodzi na psy ciekawe kiedy konia z małpą sklonują
Co oni produkcję wstrzymali, że na buty ich nie stać? Jeden w laczkach starego drugi na bosaka..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów