📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z miłą chęcią zajebałbym tego gówno skurego bambusa.Hitler był dobrym człowiekiem.
Film jak film ale zwrócił ktoś uwagę jakiego platfusa ma ten czarny? Wygląda jakby miał po 7 palców u stóp 🤔
Jednak czarnuch swój... Vbez butów jak u siebie w wiosce z gówna
leonidkacap napisał/a:
czarny żółtek świat schodzi na psy ciekawe kiedy konia z małpą sklonują
Chyba skrzyżują*
Małpa prawa stopę ma przystosowana do kradzieży bądź też trzymania się gałęzi
leonidkacap napisał/a:
czarny żółtek świat schodzi na psy ciekawe kiedy konia z małpą sklonują
Do tego rudy. Jak się okaże, że również ciepły i żymianin to nagrodę "most hated of the year" ma jak w banku.
Niby żółtek , ale czarnuch.
Skąd wiadomo że to żółtek a nie murzyn? Mi wygląda na zwykłą małpę z Afryki.
[ Dodano 2024-12-10, 17:43 ]
@phrontch: Żółtek to jest raczej ten bity. Po czym wnioskujesz że ten czarnuch to żółtek a nie zwykły murzyn? Nawet nie gadają po chińsku tylko w jakimś afrykańskim narzeczu przeplatanym z angielskim.
[ Dodano 2024-12-10, 17:43 ]
@phrontch: Żółtek to jest raczej ten bity. Po czym wnioskujesz że ten czarnuch to żółtek a nie zwykły murzyn? Nawet nie gadają po chińsku tylko w jakimś afrykańskim narzeczu przeplatanym z angielskim.
@phrontch: W Indonezji jest też dużo potomków afrykańskich niewolników sprowadzonych tam jeszcze jak była to holenderska kolonia.
KrisXman napisał/a:
Miałem podobną sytuację z moją córka cwel wrzucił jej do kaptura papierosa cud że włosy jej się nie spaliły bała się go boteroryzował szkołę razem z bratem powiedziała mi d po dwóch latach nie powiem co mu zrobiłem ale wyprowadzili się z kazimierza kraków z całą rodziną
I od tego czasu przestałeś używać znaków przystankowych?
Czuje się jak u siebie w chujostanie bo nawet butów nie potrzebuje.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów