18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:10
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leonidkacap 2024-12-09, 9:43 56
czarny żółtek świat schodzi na psy ciekawe kiedy konia z małpą sklonują
Zgłoś
yellow87 2024-12-09, 9:53 5
żółtki jak żółtki, ale ja tam widze Mowgliego.
Zgłoś
Sztruks 2024-12-09, 10:00 42
Biedny chłopczyk czarnej kurwie to bym wrzątek na mordę wylał
Zgłoś
psyhepl 2024-12-09, 10:05 11
Ta małpa już ma pewnie pozamiatane hehe
Zgłoś
Kopernik2080 2024-12-09, 10:07
Sztruks napisał/a:

Biedny chłopczyk czarnej kurwie to bym wrzątek na mordę wylał

Wiesz nie wiadomo co ten mały skośny odjebał wcześniej
Zgłoś
Tadzik_Na_Górę 2024-12-09, 10:12 21
Co to za mieszanka w ogóle ? Jakiś mongoł, chińczyk chuj wie co. Drugi czarny ala chińczyk, a za ścianą ktoś pewnie rucha downa. Pojebało się na tym świecie.
Zgłoś
AndrzejMen7 2024-12-09, 11:13 19
Zajebał bym tego rudego jebanego CZARNUCHA.👿👿👿
Zgłoś
patmon 2024-12-09, 11:23 7
Nie dość, że to plugawy czarci pomiot to jeszcze kurwa rudy!!! No jprdle jebany farbowany gibon 🐵🐒 🦍🦧 , hatfu na ryj wszystkim miłośnikom czarnuchów!
Zgłoś
Jaten 2024-12-09, 11:27
Kopernik2080 napisał/a:

Wiesz nie wiadomo co ten mały skośny odjebał wcześniej

Też się zastanawiam, język na pewno nie chiński, uroda żółtka nie wietnamska, to może powiedział temu rudemu, że jego babka puszczała się z amerykańskimi małpami Macarthur'a
Zgłoś
FulTun 2024-12-09, 11:29 10
leonidkacap napisał/a:

czarny żółtek świat schodzi na psy ciekawe kiedy konia z małpą sklonują

[ Dodano: 2024-12-09, 11:33 ]
Obstawiam że czarnoszczochowi potną ryj.
Zgłoś
cedrikk 2024-12-09, 11:38 2
Spokojnie reżim u żółtków wyjebie małpę z powrotem do Afryki
Zgłoś
leonidkacap 2024-12-09, 11:38 1
FulTun napisał/a:

Obstawiam że czarnoszczochowi potną ryj.

kurde mam bogatą wyobraźnie ale mnie zaskoczyłeś
Zgłoś
FulTun 2024-12-09, 11:51
leonidkacap napisał/a:

kurde mam bogatą wyobraźnie ale mnie zaskoczyłeś

To jest uczeń a w Chinach jest trend ataku w szkołach nożem i to jest na tyle nagminne że pod szkołami , przedszkolami stoją uzbrojeni policjanci.
Wklej sobie to w Yubsa. :
Zemsta na społeczeństwie - Chiński problem z nożownikami
Zgłoś
Manolito666 2024-12-09, 12:55
W Kantonie (obecnie Guandżou) od wieków były dzielnice należące do różnych kupców. Arabska, pakistańska oraz innych ludów Azji południowej i środkowej. A przy tym dzielnica murzyńska. Mieszkańcy czarnej i żółtej rasy to najbrzydsi przedstawiciele hominidów. Możecie mi wierzyć. Byłem tam i widziałem na własne oczy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem