📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A kto komu wyjechał?
Klasyk zniszczył motocyklistę.
Myślałem, że złomek to tylko w bajkach.
Dlaczego motopizdy nie mogą rozjebywać się o ścianę, słupki, coś co nie ma dla nikogo wartości...
CzarnyAdolf napisał/a:
Dlaczego motopizdy nie mogą rozjebywać się o ścianę, słupki, coś co nie ma dla nikogo wartości...
Bo ściana nie robi zawroty w najmniej oczekiwanym momencie
Przestraszonym Piwniczakom tego niewytłumaczysz
Fajny świat się robi, społeczeństwo niemal każdego kraju jest podzielone do tego stopnie, że bardzo często wystarczy delikatny impuls do zamieszek i burd na skale krajową.
Jestem ciekaw jak by to wyglądało w tej waszej kochanej Polsce, w momencie gdy wisiało by widmo realnego zagrożenia do osunięcia od koryta bieżącej władzy, ciekawe co by wymyślili tym razem aby 1 walczyli z 2 na ulicach aby zapomnieli dlaczego walczą. hmmm... ustawa aborcyjna, klęska żywiołowa, a możne jakaś rzeka zatruta, albo taaaak przeciwnicy odjebali cos 12 lat temu i nagle teraz my szambo wybiło... Btw. Fajną ustawę wam tam naszykowali i do tego te podateczki ahhhhhhhhh.... miodzio.
Jestem ciekaw jak by to wyglądało w tej waszej kochanej Polsce, w momencie gdy wisiało by widmo realnego zagrożenia do osunięcia od koryta bieżącej władzy, ciekawe co by wymyślili tym razem aby 1 walczyli z 2 na ulicach aby zapomnieli dlaczego walczą. hmmm... ustawa aborcyjna, klęska żywiołowa, a możne jakaś rzeka zatruta, albo taaaak przeciwnicy odjebali cos 12 lat temu i nagle teraz my szambo wybiło... Btw. Fajną ustawę wam tam naszykowali i do tego te podateczki ahhhhhhhhh.... miodzio.
Gruby ledwo co poleciał, mało brakowało, a to pickup by się przewalił.
Przecież ten motocykl miał drogę hamowania niczym przeładowane o 8 ton Iveco Daily. W instrukcji tego Harleya powinno być napisane aby nie wsiadał na to człowiek o wadze przekraczającej dwukrotnie wagę pojazdu.
tak koncza motopizdeczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów