ale. czar prysł gdy zobaczyłem kto wysłał,
pewnie ,,ona,, ma chuja
Nagrywać sobie można nie powiem, ale w neta wrzucają to już najgorsze ścierwa. Jeden lodzik nagrany i wrzucony do sieci i taka dziewczyna może mieć zj***ne życie przez długi czas.
nagrywać dla siebie? po co? nawet zbić się do tego nie da.
jak ktoś robi gałę na środku ulicy to chyba się może spodziewać że ktoś to zobaczy więc raczej jej nie przeszkadza.
Jeden lodzik nagrany i wrzucony do sieci i taka dziewczyna może mieć zjebane życie przez długi czas.
no nie wiem, reklamę sobie strzeliła tym lodem, że teraz stoją do niej w kilometrowej kolejce
Nagrywać sobie można nie powiem, ale w neta wrzucają to już najgorsze ścierwa. Jeden lodzik nagrany i wrzucony do sieci i taka dziewczyna może mieć zjebane życie przez długi czas.
Trzeba kurwa myśleć nie robić loda publicznie także nie broń tej laski wcale.
Pewnie sam obciągales publicznie
Nagrywać sobie można nie powiem, ale w neta wrzucają to już najgorsze ścierwa. Jeden lodzik nagrany i wrzucony do sieci i taka dziewczyna może mieć zj***ne życie przez długi czas.
to nie rób już lodów na ulicy to Cię nie nagrają
No lidziarka profesjonalistką. Dobrze pracuje głową i to do samego końca.
Nie jedną berlinkę w pysku miała
Nagrywać sobie można nie powiem, ale w neta wrzucają to już najgorsze ścierwa. Jeden lodzik nagrany i wrzucony do sieci i taka dziewczyna może mieć zjebane życie przez długi czas.
Takie jest ryzyko robić to na dworze gdzie można zostać przyłapanym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów