Wiem, że wszyscy już tym rzygacie ale trzeba docenić kolesia, bo się nieźle postarał z mixem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nachwilke napisał/a:
Na początku to też była moja teoria tylko że dużo chińczyków nie ma neta i mimo że ich tak dużo jest ich tyle samo co innych ras tak a prawde w sieci i na youtube
Po za tym chiny chyba nie maja dostepu do youtube?????? czyli to białasy takie jak wy ogladaja to gówno a nie skosnookie
Aha i chyba tylko Korea Południowa na dostep do youtube bo w tej północnej nie ma demokracji tylko Dżucze coś podobne do stalinowskiej komuny
No i oczywiscie wszystkie te MTV to puszczaja wiec chcesz czy nie to zobaczysz chociażby u kogoś w domu co ma TV
Obrazek
Czarnuch zlokalizowany, wysyłam biały patrol.
Nadal ch*jowe.
Zbiorczy temat proponuję, i niech tam to gówno gnije.
kurwa pomijam że to wielkie śmierdzące gówno że cały czas na siłę jest wrzucane ... ale do chuja wafla ryż spierdala święta tym gównem =.=. do autora mimo że wiesz że to gówno to na chuj to wrzucasz ? z gówna nie zrobisz klasyku -.-
ja nadal nie wiem o czym on tam śpiewa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów