Wiem, że wszyscy już tym rzygacie ale trzeba docenić kolesia, bo się nieźle postarał z mixem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sezon na to już długo trwa. Ale już niebawem się skończy i za kilka miesięcy każdy będzie uważał te nute za STARĄ. To są właśnie hity na lato, a nie hity na lata.
Echis Troszke sie to nie zgadza z iloscia wyswietlen na yt ponieważ sa tam utwory które są wieczne ale od baaardzo długiego czasu a ten utwór ma 4 miesiace a juz jest top 1 n yt 887395805 vievsów!!!!!!!
Zgwałciłeś moje uszy.
nachwilke napisał/a:
Echis Troszke sie to nie zgadza z iloscia wyswietlen na yt ponieważ sa tam utwory które są wieczne ale od baaardzo długiego czasu a ten utwór ma 4 miesiace a juz jest top 1 n yt 887395805 vievsów!!!!!!!
Wszystkie Koreance włącza raz te scierwo i masz na top 1.
W chuj tych żółtków jest po prostu
Hrabia, skoro wiesz że wszyscy tym rzygają, to po chuja to wrzucasz ?
bokun1237 napisał/a:
Wszystkie Koreance włącza raz te scierwo i masz na top 1.
W chuj tych żółtków jest po prostu
Na początku to też była moja teoria tylko że dużo chińczyków nie ma neta i mimo że ich tak dużo jest ich tyle samo co innych ras tak a prawde w sieci i na youtube
Po za tym chiny chyba nie maja dostepu do youtube?????? czyli to białasy takie jak wy ogladaja to gówno a nie skosnookie
Aha i chyba tylko Korea Południowa na dostep do youtube bo w tej północnej nie ma demokracji tylko Dżucze coś podobne do stalinowskiej komuny
No i oczywiscie wszystkie te MTV to puszczaja wiec chcesz czy nie to zobaczysz chociażby u kogoś w domu co ma TV
@up zajebiście wszystko widać na tym wykresie ...
Jak uwale kupę to też wstyawię zdjęcie i napisze że wstawiam bo strasznie sie nameczyłem???
Vatras napisał/a:
@up zajebiście wszystko widać na tym wykresie ...
zależy od jasności kolorów minitorka albo konfiguracji jasności
no bez przesady ile można
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów