Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
albo wsadźcie mu palec w dupę. Ile razy mi to kutasa ratowało to nie powiem.
To bardzo intrygujące co napisałeś. Rozumiem, że wsadzałeś kutasa do psiego pyska, a palec wsadzałeś psu w dupę, jak za bardzo zagryzał?
W takim wypadku należy pitbullowi wydłubac oczy, jedyna szansa że napewno pusci ofiare. Jeżeli nie, nalezy wiercić palcem w oczodole az do skutku.
Deski i kołki w tym przypadku na niewiele się zdadza, jedynie do rozładowania własnego stresu.
B-shit panoćku! Łapiesz agresora za tylne łapy, podnosisz jak taczkę i się cofasz o kilka kroków ale zygzakiem i przekręcając tułów kundla (jakbyś z taczki bokiem wyrzucał). Jebaniec spanikuje i odpuści instant koncentrując się na złapaniu równowagi w przednich łapach.
B-shit panoćku! Łapiesz agresora za tylne łapy, podnosisz jak taczkę i się cofasz o kilka kroków ale zygzakiem i przekręcając tułów kundla (jakbyś z taczki bokiem wyrzucał). Jebaniec spanikuje i odpuści instant koncentrując się na złapaniu równowagi w przednich łapach.
Dzieki za rade jak nie pomoze wydłubanie oczu to tak zrobie.
Czemu nikt tą deska nie nakurwial trgo pitbula po łbie? Nogi zwiazac jak cielakowi i napierdalac zmieniajac deski..
To nic by nie dało, akurat ta rasa ma umieśniony kark i nie przerwiesz rdzenia napierdalając deka, tak samo w głowe to istna betonowa puszka. Jedynie oczy możesz wydłubać.
Ale właściciel pita pieknie odetchnal na koniec... I ma wyjebane..
To bardzo intrygujące co napisałeś. Rozumiem, że wsadzałeś kutasa do psiego pyska, a palec wsadzałeś psu w dupę, jak za bardzo zagryzał?
Odpowiem tak:
przychodzi Jasiu do mamy i pyta: "mamo mamo, czemu ja mam takie włosy na plecach." Mama na to : "ciesz się że nie szczekasz, taka była balanga".
grubą skórzaną obroże po to żeby w razie takiej sytuacji bez problemu można go było odciągnąć. Taki mały pypeć to w szelkach powinien zapierdalać
Właściciel do więzienia a kundel do uśpienia.
Nie masz pojęcia o czym piszesz: kundel do więzienia a właściciel do uśpienia.
Rozumiem, że jesteś początkującym sadolem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów