Siedzę sobie dzisiaj na przerwie w robocie w jadalni, akurat byłem sam to wziąłem sobie do poczytania Metro leżące przede mną. Jakież było moje wkurwienie jak zobaczyłem artykuł, który Wam sfotografowałem.
"Gdzie w tym czasie było państwo polskie, uczelnie, elity?"
Nosz kuwa , kim są Narodowcy, żeby interweniowało Państwo? Zorganizowaną grupą przestępczą?
Kim są, żeby interweniowały elity i uczelnie? Szerzącą się plagą debilizmu i głupoty?
Przecież Oni chcą tylko godnie świętować jakże wielki dla Naszego Narodu dzień. Wiadomo, że, wielu z nich nie jest świętych, no ale kuwa bez przesady
Potem przyszło kilku moich znajomych, na maxa wkurwiony po przeczytaniu części artykułu, powiedziałem im o tym. Zbytnio nie zrozumieli mojego wkurwu, więc myślę sobie, że wyżale się Wam Sadole, Wy pewnie zrozumiecie moje wkurwienie się na te wypociny
Widzę, że nagonka na prawicowe środowiska w Polsce nadal trwa, tym bardziej przed 11,11
ps. Pisząc ten post, zajrzałem na wiki i obczaiłem to całe Metro. Wydawcą jest Agora, więc w sumie nic dziwnego. Więcej tego gówna nie wezmę do rąk, mimo że za darmo
Pozdrawiam Sadole