Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stuhr był Austriakiem i jak sam się opisał "synem mitteleuropy" więc Polak z niego żaden zarówno z pochodzenia jak i z wyboru (swoją polskość utożsamiał jak sam mówił z językiem, którym się posługiwał). Na ogół antypolskie celebozjeby mają obce pochodzenie stąd ich poglądy.
Urodzony i wychowany w Krakowie. Nazwisko matki brzmi bardzo austriacko: Chorąży. Ciężko Ci się żyje z taką psychozą i ksenofobią?
Urodzony i wychowany w Krakowie. Nazwisko matki brzmi bardzo austriacko: Chorąży. Ciężko Ci się żyje z taką psychozą i ksenofobią?
A jak Ty wyprowadzisz się do Anglii i będziesz miał dziecko w Londynie to będzie znaczyło, że jest Anglikiem? Sturh jest z pochodzenia Austriakiem, którego rodzina przybyła do Krakowa z Mistelbach, możesz to sobie wygooglować. Jak się posłucha jego wypowiedzi to jasno sam prezentuje postawę kogoś komu bliżej jest do swojego pochodzenia niż do kraju urodzenia. To nie psychoza czy ksenofobia, bo nic do Austriaków nie mam - po prostu przytoczyłem prosty fakt. Już tu swoich lewackich diagnoz stawiać nie musisz. Orderu Urbana i tak nie dostaniesz bo umarł.
Prawaczkowy znawca sztuk wszelkich. Zapamiętajcie że prawdziwi polacy to: Zelnik, Pietrzak, Zenek, Wujek samo zło, bracia Golec i ten od majteczki w kropeczki.
Reszta to "osły".
!. Wypada Ci tylko współczuć.
2. Zelnik to żydek, Żenek i Pieprzak to matoły, a Golce-nawet tego nie skomentuję.
3. Sam Jerzy Stuhr stwierdził, że nie jest Polakiem a "synem mitteleuropy".
4. Jeśli nie zrozumiałeś dowcipu- poproś, ktoś Ci wyjaśni. Nie musisz od razu rzucać się jak wesz na grzebieniu.
A jak Ty wyprowadzisz się do Anglii i będziesz miał dziecko w Londynie to będzie znaczyło, że jest Anglikiem? Sturh jest z pochodzenia Austriakiem, którego rodzina przybyła do Krakowa z Mistelbach, możesz to sobie wygooglować. Jak się posłucha jego wypowiedzi to jasno sam prezentuje postawę kogoś komu bliżej jest do swojego pochodzenia niż do kraju urodzenia. To nie psychoza czy ksenofobia, bo nic do Austriaków nie mam - po prostu przytoczyłem prosty fakt. Już tu swoich lewackich diagnoz stawiać nie musisz. Orderu Urbana i tak nie dostaniesz bo umarł.
Jak sie urodzi i wychowa w Anglii, bedzie miało matke angielkę, w domu bedzie sie mówiło po angielsku a całe swoje życie przeżyje w Anglii przyjmując tamtejsza kultrue, to zaryzykuje stwierdzenie ze dziecko jest angilkiem.
Czekałem na argument że mysz urodzona w stajni nie jest koniem. Zawiodłem się.
Wracając do Stuhra to powiedział że CZUJE SIĘ bardziej srodkowoeuropejczykiem niz Polakiem.
Jak sie urodzi i wychowa w Anglii, bedzie miało matke angielkę, w domu bedzie sie mówiło po angielsku a całe swoje życie przeżyje w Anglii przyjmując tamtejsza kultrue, to zaryzykuje stwierdzenie ze dziecko jest angilkiem.
Czekałem na argument że mysz urodzona w stajni nie jest koniem. Zawiodłem się.
Wracając do Stuhra to powiedział że CZUJE SIĘ bardziej srodkowoeuropejczykiem niz Polakiem.
Rzecz w tym, że on nie przyjął naszej kultury tylko zawsze ją hejtował. Hejtował polskość, wstydził się polskości co sam mówił w wywiadach. Masz typa z austriackim pochodzeniem, który oficjalnie i otwarcie gardził polskością (na antypolaka wychował też tego swojego zjebanego pierdołę synalka), ale jak widać Ty sam wiesz lepiej, że on jednak Polakiem był. XD
On użył konkretnego terminu - nie "srodkowoeuropejczykiem" bo to pojęcie, którego używał odnosi się do pewnej niemiecko-austriackiej koncepcji, która między innymi zaprowadziła ludzi do obozów i pieca.
Zgadnij czyj to cytat:
"Jak ktoś mnie pyta, jak ja się czuję jako Polak za granicą, to powolutku mówię już żonie na ulicy: „Tylko nie za głośno po polsku"".
No Polak w chuj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów