Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rzecz w tym, że on nie przyjął naszej kultury tylko zawsze ją hejtował. Hejtował polskość, wstydził się polskości co sam mówił w wywiadach. Masz typa z austriackim pochodzeniem, który oficjalnie i otwarcie gardził polskością (na antypolaka wychował też tego swojego zjebanego pierdołę synalka), ale jak widać Ty sam wiesz lepiej, że on jednak Polakiem był. XD
On użył konkretnego terminu - nie "srodkowoeuropejczykiem" bo to pojęcie, którego używał odnosi się do pewnej niemiecko-austriackiej koncepcji, która między innymi zaprowadziła ludzi do obozów i pieca.
Zgadnij czyj to cytat:
"Jak ktoś mnie pyta, jak ja się czuję jako Polak za granicą, to powolutku mówię już żonie na ulicy: „Tylko nie za głośno po polsku"".
No Polak w chuj.
Za okupacji niemiec wyruchał świnię i masz efekty.
Pluje na kraj w którym się urodził, ale nie chcą go tam gdzie się podlizuje bo za mało niemiecki.
Rzeczywiście, jako osioł wypadł bardzo naturalnie
Osioł umarł, osioł nie żyje, kto osła nie lubi, ten dzisiaj wypije....
Osiemdziesiąt parę lat temu ktoś wymyślił na to lekarstwo
Masz na myśli inhalacje podczas kąpieli?
Rzecz w tym, że on nie przyjął naszej kultury tylko zawsze ją hejtował. Hejtował polskość, wstydził się polskości co sam mówił w wywiadach. Masz typa z austriackim pochodzeniem, który oficjalnie i otwarcie gardził polskością (na antypolaka wychował też tego swojego zjebanego pierdołę synalka), ale jak widać Ty sam wiesz lepiej, że on jednak Polakiem był. XD
On użył konkretnego terminu - nie "srodkowoeuropejczykiem" bo to pojęcie, którego używał odnosi się do pewnej niemiecko-austriackiej koncepcji, która między innymi zaprowadziła ludzi do obozów i pieca.
Zgadnij czyj to cytat:
"Jak ktoś mnie pyta, jak ja się czuję jako Polak za granicą, to powolutku mówię już żonie na ulicy: „Tylko nie za głośno po polsku"".
No Polak w chuj.
Masz na myśli chlanie, bicie własnej kobiety a w niedzielę marsz na mszę w kościele? Też się wstydzę tej polskości i kultury.
ciekawe jakby spytać rodziców tych wynaturzeń co sądzą na temat tego że gdzieś popełnili błąd.
Nie używali prezerwatyw.
Masz na myśli chlanie, bicie własnej kobiety a w niedzielę marsz na mszę w kościele? Też się wstydzę tej polskości i kultury.
Tak bo to jest w Polsce norma. Nikt nie napierdala żon bardziej od protestantów i prawosławnych. Polska jest jednym z krajów o najmniejszym odsetku przemocy domowej w UE. Mało tego jednocześnie mamy bardzo wysoki odsetek zgłaszalności - czyli kobiety nie boją się iść na psy jak coś się odpierdala. No, ale lewacki pajac z neta, mający wiedzę o kraju, w którym mieszka z memów na fejsie wie lepiej. Pomieszkaj trochę w innym kraju, a potem wróć zanim coś pierdolniesz o naszej kulturze.
Tak bo to jest w Polsce norma. Nikt nie napierdala żon bardziej od protestantów i prawosławnych. Polska jest jednym z krajów o najmniejszym odsetku przemocy domowej w UE. Mało tego jednocześnie mamy bardzo wysoki odsetek zgłaszalności - czyli kobiety nie boją się iść na psy jak coś się odpierdala. No, ale lewacki pajac z neta, mający wiedzę o kraju, w którym mieszka z memów na fejsie wie lepiej. Pomieszkaj trochę w innym kraju, a potem wróć zanim coś pierdolniesz o naszej kulturze.
Sześć lat na Litwie. Piorą tam baby tak jak w Polsce. Pijani mizogini. Bardziej napierdalają żony muzułmanie więc chuja wiesz o życiu pecie z internetu.
Prawaczkowy znawca sztuk wszelkich. Zapamiętajcie że prawdziwi polacy to: Zelnik, Pietrzak, Zenek, Wujek samo zło, bracia Golec i ten od majteczki w kropeczki.
Reszta to "osły".
To raczej ikony lewackiej partii PiS. Oni trochę podobny byli do NSDAP, od PO różni ich tylko to, że opowiadali dyrdymały o tym, jakoby są pro Polscy, natomiast banda rudego wchodzi niemoc w dupę zupełnie jawnie i jeszcze się tym chwali.
To kosmetyczne różnice, jedni i drudzy robią to samo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów