📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
jak papuga upierdoli to się nikt nie dziwi , więc niech paputek też wie że czasem to boli
Dobry zwyrol i papug też
przynajmniej nie wegańska pizda
Młody fan Black Sabbath.
Widzę, że młody wyrośnie na prawdziwego sadola, czy będzie oglądany lub czy tylko będzie oglądał filmy na sadolu , zależy.....chuj wie od kogo.
I to mówi, że dzieci są słodkie?
już raz mnie zaprosili.
@HalfGod Panów w czapeczkach na tym portalu jest dużo, a komputer tego delikwenta jest wart sprawdzenia, więc polecam tę zacną czynność służbową ich łaskawej pamięci.
@redi377, @qwertex -- to samo dotyczy "kumatych"
@redi377, @qwertex -- to samo dotyczy "kumatych"
tak to jest jak się dziecko tabletami i komórkami karmi ...potem widzi rzeczywistość i nie wie jak się ma zachować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów