📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wolał się zabić skacząc na główkę niż spędzić resztę życia z taką głupią babą...
Ta się śmieje a stary nie wypływa ..... i ta konsternacja potem że jak to
Haha najlepsze po tym śmiechu to eehh i wtedy się jorgla że chyba zrobił sobie kuku ajj
Zajebisty film instruktażowy jak złamać sobie kark. W sumie pomoc pierwsza klasa, gość skręcił kark a wszyscy mają na to wyjebane
OMG jak on dożył tych siwych włosów...
Ten mężczyzna zabił się sam przy pomocy prostego triku. Kartele go nienawidzą.
Zobacz jak!
ja to myślałem, że skorpiony to na pustynnych i suchych terenach żyją.
a te skurwiele to i do wody skaczą.
no ale jednak w wodzie już nie żyją.
a te skurwiele to i do wody skaczą.
no ale jednak w wodzie już nie żyją.
Ja pierdole widać że zajebał głowa w dno, to pizda się cieszy a gówniak widać że coś tam trybi i go szuka. Do tego jakiś typ chodzi i też 0 reakcji nawet jak go młody podnosi. Wszyscy tam do utylizacji no może oprócz młodego bo jeszcze rokuje jako tako
No nieźle, nawet spod wody słychać to chrupnięcie.
Co bynajmniej nie przeszkadza głupiej piździe zacieszać japy po samym skoku jak i po tym gdy wyłowili bezwładne ciało xD
Co bynajmniej nie przeszkadza głupiej piździe zacieszać japy po samym skoku jak i po tym gdy wyłowili bezwładne ciało xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów