📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
janiestad666 napisał/a:
kurwy jebane straszą pajaka jakimś rozwydrzonym guwniakiem
Kurwą jebaną jesteś Ty. Pająka, właściciela i Ciebie zdeskoterapeutować.
ander455 napisał/a:
Kurwą jebaną jesteś Ty. Pająka, właściciela i Ciebie zdeskoterapeutować.
Pająki zabijają tylko zjeby. Nie zabija się czegoś co jest pożyteczne i Cię nie wkurwia. Pająki przynajmniej polują i jedzą wszystkie muchy, komary itp ścierwa, które wkurwiaja człowieka i roznoszą choroby.
Nigdy kurwa nie rozumiałem tych głupich dziwactw w postaci trzymania węży, jaszczurek, czy pająków. Czasem też one właściciela zjadają.
Tibianus1991 napisał/a:
Ty cwaniaku pokaz twardzielu jak Ty sobie radzisz z takimi jadowitymi pajączkami - baba ? baba to pewnie na chacie Cieb Bije dlatego komentujesz filmy na których strasza dzieci leszczu
Tylko baba mogła tak chujowo trzymać pojemnik. Zaprzeczysz?
Te, @cipianus1991 nie pisz pod wpływem %%.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów