📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
kurwy jebane straszą pajaka jakimś rozwydrzonym guwniakiem
potem będzie maił wszystkie fobie
i zostanie pedałem
i zostanie pedałem
Obstawiam na Australię tam od małego dzieciaki uczą jak zachowywać się ze wszystkim co chce cię ujebać.
mazga50 napisał/a:
Baba. No bo kto inny by tak spierdolił?
Ty cwaniaku pokaz twardzielu jak Ty sobie radzisz z takimi jadowitymi pajączkami - baba ? baba to pewnie na chacie Cieb Bije dlatego komentujesz filmy na których strasza dzieci leszczu
Pajunk pewnie bardziej się zestresował niż bąbelek
Czy pająkowi nic się nie stało?
Czy pająkowi nic się nie stało?
Tibianus1991 napisał/a:
Ty cwaniaku pokaz twardzielu jak Ty sobie radzisz z takimi jadowitymi pajączkami - baba ? baba to pewnie na chacie Cieb Bije dlatego komentujesz filmy na których strasza dzieci leszczu
Ale Ty masz świadomość, że to ptasznik z tzw. nowego świata?
Tibianus1991 napisał/a:
Takich białorycerzy jak ty było kiedyś tysiące, ciekawe czemu wyginęli ?
turor napisał/a:
Takich białorycerzy jak ty było kiedyś tysiące, ciekawe czemu wyginęli ?
wyjebali z tego kraju, ale kilku zostało - brak perspektyw na zycie wiec kupilismy sobie intrnet na dyskietkach, spłodziliśmy dzieci i wkurwiamy pedałów bezdzietnych co wolą w dupe i wypowiadaja się bezsensownie jak ty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów