📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Młody jeszcze nieświadomy, że w życiu będzie miał sporo ciężkich chwil
I teraz dziecko będzie się do końca życia bało psów i nie będzie rozumiało dlaczego
Good Dog....
Ja by nie zjebana reakcja dorosłych to by dzieciak nawet nie zauważył że coś jest nie tak.
Natura jest taka piękna.
Zamiast wybrechtać i wychować rudego syna na twardziela od najmłodszych lat, to robią z niego wrażliwca. Nie wspominając nawet, że mamy dwóch facetów i chłopca i nie wiem czy oni są bardziej pedalscy czy ten pies.
Tak poza tym to pewnie jakaś Anglia - tam jest mnóstwo rudych, a wszyscy męscy osobnicy to wrażliwce, więc może ci panowie dobrze wychowują swoje adoptowane dziecko.
Tak poza tym to pewnie jakaś Anglia - tam jest mnóstwo rudych, a wszyscy męscy osobnicy to wrażliwce, więc może ci panowie dobrze wychowują swoje adoptowane dziecko.
@Adae
Od razu szukasz pedalstwa, a Ty jako chłopczyk wolałbyś z dwoma facetami poznawać przyrodę czy z dwoma kobietami słuchać plotek przy kawusi?
Od razu szukasz pedalstwa, a Ty jako chłopczyk wolałbyś z dwoma facetami poznawać przyrodę czy z dwoma kobietami słuchać plotek przy kawusi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów