📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No trzeba mieć pecha. Za dzieciaka dużo glupot robiłem z petardami a nic mi się nie stało poza problemami w szkole, wezwaniami i policją. No jednak chcącemu krzywda się nie dzieje. Najlepsza zabawa na sylwestra to jest w Niemczech, jak się jest jebniętym i takich też ma kolegów. Kupić mocnych wyrzutni w Polsce f4 kategoria co w kalifatach nielegalne a potem poziomo na ulicy odpalać albo do kontenerów na śmieci czy pod auta. Niby że to ciapki wszystko robią ale za zniszczoną Warszawę i spalone wsie się trochę odkuliśmy. I tak wszystko na ciapaków.
@Up co Ty dolisz? Kto uwierzy, ze ciapaki mieli fajerwerki?
Nie mieszaj fajerwerków - które są rozrywką inteligencji, z ciapatymi i ich rozrywkami
Nie mieszaj fajerwerków - które są rozrywką inteligencji, z ciapatymi i ich rozrywkami
Batman_ napisał/a:
Ale ten Jezus to jest sk***ysyn, zawsze jak się coś odjebie, to ludzie krzycząc JEZUS wskazują jego jako sprawcę.
To zupelnie tak jak z Tobą gdy ludzie mówią „mały chuju”
O, widzę, ze zabolało słuchacza radia maryja. Nie wkurwiaj się tak typie, już za chwile ten twój jezusek się urodzi i będziesz mógł śpiewać piosenki na jego cześć. Po chuj się stresować i próbować ubliżyć komuś w internecie? Nie zachowuj się jak imbecyl.
Siriuz napisał/a:
@Up co Ty dolisz? Kto uwierzy, ze ciapaki mieli fajerwerki?
No ale wiedz że wielu ciapaków a i zwykłych Niemców chętnie od Polaka kupi porządne petardy z Polski które u nas można kupić bez problemu nawet przez neta a które w Niemczech tylko firmy mogą nabyć. Zresztą w Niemczech nawet zwykłe wyroby pirotechniczne sprzedają tylko kilka dni w roku przed sylwestrem.
I ostatni raz zobaczyli. Po czym zapadła ciemna ciemność i świszczące świsty ustały.
Batman_ napisał/a:
Po chuj się stresować i próbować ubliżyć komuś w internecie?
To po huj ryj otwierasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów