📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
pchelka180190 napisał/a:
rados90
Ludzię są tam podstawiani, i każdy szanujący się obywatel używający mózgu powinien to rozumieć !!! Ile razy będe powtarzał ?
Ludzie nie sa podstawieni:) moja znajoma tam byla a ona jest najprawdziwsza w sobie:P
A co do tego goscia to palant! i nie zasluguje na taka dziewczyne!
Pozdrawiam:D
Skoro jest podstawiony to po chuj mu ciśniesz?
Niby łysol w czapeczce, ale w sumie niegłupi chłopak. Co prawda mógłby troszkę odpuścić, bo ja np. nie mam nic przeciwko jak moja dziewczyna korzysta z solarium, z tym że robi to z umiarem, a w dodatku preferuje naturalną opaleniznę. Białe kozaczki i legginsy to porażka na całej linii i tu się z kolesiem zgadzam. Co do makijażu to delikatny dodaje dziewczynie uroku, ale tylko delikatny. W sumie kolesia popieram, ale jak już wspominałem też powinien troszkę jej odpuścić.
No nie wiem, 20 kg i rzuca? To po 1. nie jest miłość a po 2. traktuje ją jak niewolnice która ma spełniać jego oczekiwania ale on już dla niech chuja robi. Taki pan po prostu. Dla mnie to zwykły idiota i tyle.
Dlatego pisałem tylko o tych rzeczach z ktorymi się zgadzam
Ale jazda, nie widzicie że większość tych dialogów jest ustalone ?
TVN kreuje wizje i światopogląd wszystkich niemyślących oglądających tvn.
A co do tematu to dziewczyny powinny o siebie dbać i chodzić w fajnych ciuszkach podkreślających ich walory a nie w jakichś łachach i torbach na zakupy. Dziewczyny golcie jeże !
TVN kreuje wizje i światopogląd wszystkich niemyślących oglądających tvn.
A co do tematu to dziewczyny powinny o siebie dbać i chodzić w fajnych ciuszkach podkreślających ich walory a nie w jakichś łachach i torbach na zakupy. Dziewczyny golcie jeże !
Nie czytałem wszystkich komentarzy, ale czy ktoś zwrócił uwagę jakie paszczury siedzą na widowni. Nosz kurwa jego mać, gdzie cenzura do kurwy nędzy!
Haha spoko typ, w końcu jacyś sensowni ludzie w tym programie. Piwo!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów