📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Najlepsza jest jasna cera a po solarium dziewczyna wygląda jak brudna cyganka
Spinacie sie a kolo po:
1. Wytresowal laske
2. Spoko ma laske jakas wyploszona no ale git
3. Moze jest prosty i nosi prosto ale przynajmniej nie jest jebanym pantoflem
4. On odpierdala i wydziwia a laska na to idzie
Wiec szczerze mu gratuluje, myślę ze jak laska nie wygląda na kurewko to zajebista sprawa.
Wiem ze niektórzy musza sie dowartosciowac towarem przy boku z okladki styl twojej kurewki ale jest w chuj zajebistych lasek które naturalnie zajebiście wyglądają. I tego powinny sie trzymać a nie wytycznej rynku.
A pokolenia juz rosna juz, 12 wygladaja jak kurwy z tipsami jak tygrysy i tlenionymi wlosami. I bywa gorzej swoja droga to co robia rodzice bo gdzies sa jak kurwy wychodza z domu do galeri i wracaja.
1. Wytresowal laske
2. Spoko ma laske jakas wyploszona no ale git
3. Moze jest prosty i nosi prosto ale przynajmniej nie jest jebanym pantoflem
4. On odpierdala i wydziwia a laska na to idzie
Wiec szczerze mu gratuluje, myślę ze jak laska nie wygląda na kurewko to zajebista sprawa.
Wiem ze niektórzy musza sie dowartosciowac towarem przy boku z okladki styl twojej kurewki ale jest w chuj zajebistych lasek które naturalnie zajebiście wyglądają. I tego powinny sie trzymać a nie wytycznej rynku.
A pokolenia juz rosna juz, 12 wygladaja jak kurwy z tipsami jak tygrysy i tlenionymi wlosami. I bywa gorzej swoja droga to co robia rodzice bo gdzies sa jak kurwy wychodza z domu do galeri i wracaja.
Solarium, białe kozaki, mocna tapeta, miniówki - w porządku, w tym mogę się z nim zgodzić, ale tylko w tym! Zauważcie, że tak na prawdę zależy mu na wyglądzie - gdy psycholog zadaje pytanie "co by było jeśli Ania przytyłaby 20kg..." ewidentnie podkreśla że to koniec związku - nieważne, że ma super charakter i mógłbym z nią ułożyć sobie życie - urosną Ci włosy, przytyjesz = wylatujesz. Także moim zdaniem to już jest spore przegięcie.
tak mi się jakoś skojarzyło...
Poroniony Płód napisał/a:
No kurwa ale gość bądź co bądź ma racje... Laske ma zajebistą bez tych kurwa udziwnień, plus dla niego.
1) Solarium, popieram w 100%.
2) Białe kozaki, to nieodzowny atrybut kurew.
3) Mocna tapeta, średnia - jak dziewczyna ładna to na chuj jej to (na sadolu dość ryzykowne stwierdzenie).
4)Miniówki, ja tam lubie ale jakaś fikusna spódnica trochę dłuższa jest zajebista.
Ogólnie tym ma dobrze pokładane. Piwo!
No nie wiem, 20 kg i rzuca? To po 1. nie jest miłość a po 2. traktuje ją jak niewolnice która ma spełniać jego oczekiwania ale on już dla niech chuja robi. Taki pan po prostu. Dla mnie to zwykły idiota i tyle.
I bardzo dobrze bo sobie ustawił ją jak chciał. Pewno z kuchni też nie wychodzi
se7en napisał/a:
No nie wiem, 20 kg i rzuca? To po 1. nie jest miłość a po 2. traktuje ją jak niewolnice która ma spełniać jego oczekiwania ale on już dla niech chuja robi. Taki pan po prostu. Dla mnie to zwykły idiota i tyle.
Masz 100% racje.
To tak samo jest z alkoholikami, raz nie wypije pobije żonkę/dziewczynę, ale ona go nie zostawi, i tak żyją przez 20 lat.
Typiarka mówi ze go się nie boi, a wpier***l nieraz dostała od niego za to że źle się ubrała.
Gościu lekko odwrotny...
Ale ten typ jest popierdolony,ona jakas malo rozgarnieta skoro z nim jest....wkurwiają mnie tacy ludzi widzi tylko czubek wlasnego nosa,to co on powie jest najwazniejsze i ni huja nie moze byc inaczej
ale ogolnie siebie warci
ale ogolnie siebie warci
rozumiem kolesia w 100%. kto by chcial, zeby jego kobiete obczajali jacys obcy goscie. jest piekna taka jaka jest, zreszta nie za to kocha sie kobiety. a jesli ona kocha ,mnie, i jest ze mna x lat, i jest ze mna szczeskiwa, to dlaczego ma eksponowac swoje wdzieki wszystkim wokol? one sa dla mnie i tylko dla mnie. takie emanowanie seksem jest po to, zeby zlapac samca. ale jak sie go juz zlapie, to dekolty i miniowki i tak traca sens. co, mam sie napierdalac z wszystkimi kolesiami na kazdej imprezie, albo zamknac ja w piwnicy? bez sensu. nikt nie chce, zeby ktokolwiek inny gapil sie na cycki jego kobiety
Nie lubialem nadmuchanych dresow, ale to co teraz zobaczylem to 2 pajace... ON pajac nad pajacami bo jest jakims nadmuchanym napinaczem co nie potrafi nawet wyprostowany siedziec. ONA zdominowana przez niego w amoku glupiej naiwnej mlodzienczej milosci. Dziewczyno marnujesz czas przy hibhobowcu ktory i tak cie oleje, nie badz grzecznym pieskiem... Walcz o swoje
chyba z lubelskiego jest. biala czapeczka to nieodzowny atrybut lubelskich cwaniakow. no i po drugie moglby mniej amfy wciagac. chudziutki ze szok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów