📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Najlepsze jest to, że typiarka może zrezygnować z solarium, może zrezygnowac z tipsów, może się w ogóle nie malować, zero wydekoltowanych bluzek i minówek, ba! Nawet białe kozaczki moga pójść w odstawkę, a i tak będzie się puszczać na lewo i prawo i robić ze swojego ryczerza ortalionu pośmiewisko na dzielni. Bo z mentalnej kurwy panie nie zrobisz człowieka, tego nie zmienia żaden ubiór ani makijaż!
oj wydaje mi się że raczej Twoja odpowiedź jest na tym zaszczytnym poziomie.
kobieta ma prawo ubierać się w co chce, a facet ma prawo mieć ideał kobiety.
w pełni popieram gościa poglądy.
nikt nikogo do niczego nie zmusza, jeśli ją to w jakimś sposób męczy to pewnie prędzej czy później powiedzą sobie nara i tyle.
jak będzie wytrwały to znajdzie taką, która ma podobne zdanie o tipsach sripsach i innych pierdoletach co on, a wyobraź sobie - są też takie kobiety. i wszyscy będą happy. poziom zerówki?
Ja tam go popieram, kobieta powinna być naturalna.
A tak poza tym, ruchałbym ją.
A tak poza tym, ruchałbym ją.
Mógłby kazać jej jeszcze założyć koszulkę "jp" to w ogóle byłaby w chuj naturalna i kobieca.
Ma trochę racji, ale bez przesady - nie może swojej dyktatury wprowadzać tym bardziej że sam z siebie nic nie daje
Zgadzam się z gościem, chociaż troszkę makijażu może być
Magik żyje!
Co to za moda na to opalanie. Dziewczyna najlepiej wygląda z jasną cerą a opalona to jak jakaś brudna cyganka wygląda.
rados90
Ludzię są tam podstawiani, i każdy szanujący się obywatel używający mózgu powinien to rozumieć !!! Ile razy będe powtarzał ?
Ludzie nie sa podstawieni:) moja znajoma tam byla a ona jest najprawdziwsza w sobie:P
A co do tego goscia to palant! i nie zasluguje na taka dziewczyne!
Pozdrawiam:D
Ludzię są tam podstawiani, i każdy szanujący się obywatel używający mózgu powinien to rozumieć !!! Ile razy będe powtarzał ?
Ludzie nie sa podstawieni:) moja znajoma tam byla a ona jest najprawdziwsza w sobie:P
A co do tego goscia to palant! i nie zasluguje na taka dziewczyne!
Pozdrawiam:D
Mojemu kumplowi składali propozycje do tego programu, nie wydaje mi się żeby ci ludzie byli podstawieni
Mam takie wrażenie, że ten koleś wcale nie myśli tak jak mówi. Dziwi mnie, że jeszcze go nie zostawiła...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów