.Żołnierze są tępymi, głupimi zwierzętami, używanymi w polityce zagranicznej" Henry Kissinger. Zdobywca Pokojowej Nagrody Nobla.
A USA wojuje bo tak samo jak zydki w WŚ i WŚ2 produkują broń i chcą surowce proste jak jebanie... Nie ma interesu to nie ma interwencji
Zolnierze nie sa "uzywani" w polityce zagranicznej.Polityka zagraniczna opiera sie na sile i wlasnie zolnierze ta sile tworza, ergo bez nich polityke zagraniczna henry moglby prowadzic w zakresie wlasnej defektacji a i tak niewiele mialby tam do gadania.
Pomijając to, że tak inteligenta rasa nie powinna prowadzić żadnych wojen, to żołnierze muszą być w pewnym stopniu sadystami i psycholami bo przeciętny kowalski by na wojnie prowadzonej nie w obronie, a w celu zadowolenia jakiegoś cwela dla którego ta wojna jest prowadzona by nie wytrzymał psychicznie.
W uSA ludziom ustawowo dodają FLUOR do wody w kranie. Dlatego zapierdalają na wojnę bez mrugnięcia okiem.
On mówił o amerykańskich żołnierzach geniuszu. Wypisujesz bzdury jakbyś dziennikarstwo studiował.
W uSA ludziom ustawowo dodają FLUOR do wody w kranie. Dlatego zapierdalają na wojnę bez mrugnięcia okiem.
Jeśli się ze mnie nabijasz to nie rozumiem aluzji, a jeśli nie to wiedz, że w Polsce tak samo fluor był albo nadal jest dodawany chociażby do kranówki.
A tak ku wiedzy co niektórych, pobór do armii amerykańskiej jest dobrowolny (nieprzymusowy) więc po co w gównie rzeźbić, skoro patyk za krótki. Nikt ich tam siłą nie zaciągnął. A cała puenta tej nagonki zydów i lewaków na wojsko jest taka, że się go boją. Czas wprowadzić nowe słowo ich mianownik - exercitusphob (lekający się armii).
Zupełnie jakby skazano je na zapomnienie, likwidując jakiś punkt widzenia odbierając zdolność samodzielnego myślenia. W wojnach walczą biedni,głodni,okłamywani którym dano wroga winnego ich niedoli a reszta musi płynąć z nurtem wydarzeń...
Rzecz jasna cebularze wiedzą lepiej i im większy w przeszłości zaliczyli wpierdol, tym huczniej obchodzą jego rocznice. A jak samolot jebnął o glebę, to nawet co miesiąc się zbierają i oddają hołd pilotom.
Basia_Stańczyk co to kurwa jest? Zacytowałaś jakiegoś żyda, który dzięki armiom ma ograniczone wpływy i kontrolę, na dodatek dostał żydowską nagrodę Nobla, mógł jeszcze Oscara dostać do kompletu. A tępymi, głupimi zwierzętami to są żydzi ,bo dla nich najwyższa wartość to pieniądz, a na dodatek myślą, ze są nietykalni. Za Sorosa głowę juz jest nagroda w kilku państwach, ten gościu moze być następny. Pierdoleni mąciciele i zbrodniarze wojenni, spierdolili do USiA z kasą, którą zapierdolili swoim pobratymcom (i nie tylko im) w czasie 2 wony światowej. Zajebiste masz autorytety skoro to propagujesz.
A tak ku wiedzy co niektórych, pobór do armii amerykańskiej jest dobrowolny (nieprzymusowy) więc po co w gównie rzeźbić, skoro patyk za krótki. Nikt ich tam siłą nie zaciągnął. A cała puenta tej nagonki zydów i lewaków na wojsko jest taka, że się go boją. Czas wprowadzić nowe słowo ich mianownik - exercitusphob (lekający się armii).
I po co to oburzenie się na mnie? Wiem że to żyd... wiem, o wszystkim co napisałeś i się z tym zgadzam. Nie jestem lewakiem i nie robię żadnej nagonki na wojaków. Bo są zmanipulowanymi trybikami w maszynce wojennej. W tej maszynce uczestniczą nawet cywile, którzy są nie świadomi jak to działa i komu służy.
a RT to co to jest ? bezkrytyczne łykanie wszystkiego też jest głupie...Przypomniało mi to coś...dlaczego tak mało uwagi poświęca się niektórym postaciom z historii np. Henry Ford? a inne się cytuje non stop. (pyt.ret)
Zupełnie jakby skazano je na zapomnienie, likwidując jakiś punkt widzenia odbierając zdolność samodzielnego myślenia. W wojnach walczą biedni,głodni,okłamywani którym dano wroga winnego ich niedoli a reszta musi płynąć z nurtem wydarzeń...
A co BBC cz CNN lepsze by było? BBC, CNN takiego materiału nie zrobią. Zrobią materiał o Rosyjskich wojakach cz innych.
Dlatego żeby mieć możliwość ułożenia sobie obrazu świata, konieczne jest korzystanie z różnych źródeł. A najlepiej antagonistycznie do siebie nastawionych. Więc nie rozumiem Was obu [ kaiel & alexandrus ]w tym momencie.
W wojnach walczą biedni,głodni,okłamywani którym dano wroga winnego ich niedoli a reszta musi płynąć z nurtem wydarzeń...
Tak działa wojenna machina. Nakręcanie jednych na drugich, przez starych psychopatów siedzących w foteliku w bamboszach, przy kominku z kubkiem mleczka. I kombinują jak tu się jeszcze bardziej wzbogacić na najniższych instynktach człowieka.
Henry Ford? Nie, nie było cytowane... nie w tym temacie...
Zanim zaczniecie mnie oceniać [i próbować mnie obrazić] jak książkę wpierw zapoznajcie z treścią jaką zawiera.
Bo napisałaś tytuł bez cudzysłowia, więc to brzmi jak twoja wypowiedź, teraz rozumiesz czemu to bulwersuje?
A co wojska, to każdy wie, ze nie służy do obrony terytorialnej, lecz w momencie, kiedy WP wysłało swoje oddziały w ramach "misji stabilizacyjnej, pokojowej" stało się najemnikiem US army.
Co prawda to prawda, razem z US army i całą NATO wjebaliśmy jebany kij w mrowisko, czego dziś i jutro odczujemy tego skutki (nasze dzieci również - bo to efekt długofalowy) ciapaki wszędzie i upadek cywilizacji europejskiej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów