Śmiejecie się z Francji i jej problemów. A w Polsce żółte kamizelki też już działają!!! Nawet nie wspominam o powywracanych radiowozach podczas szczytu klimatycznego w Katowicach:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
O mój Boże! Zaczęło się!
Jakby w Polsce wyległo takie bydło jak we Francji sam bym z policja pałował. Czy to kibole, czy KOD-omici.
agoth napisał/a:
O mój Boże! Zaczęło się!
Ano zaczęło, i to na grubo. Ale jeszcze względnie nad tym panujemy
U nas jeszcze by kamizelek nie ubrali a już by UE debatowała na temat praworządności, ewentualnych sankcji, Po by pierdoliło o dymisji i nieudolności rządu i za ich czasów było lepiej i mielibyśmy festiwal przez miesiąc aż by wszyscy o Francji zapomnieli
Potwierdzam, mnie też ostatnio dorwali...
Herszt bandy co prawda kamizelki nie miał, za to białą czapeczkę z orzełkiem. Uczył kamizelkowców, jak obsługiwać laserowy miernik prędkości... Na całe szczęście, była to grupa początkująca i zamiast dokonać poboru dodatkowego myta za zbyt szybkie powożenie dyliżansu, skończyło się na wpierdoleniu plasterka cytryny...
Herszt bandy co prawda kamizelki nie miał, za to białą czapeczkę z orzełkiem. Uczył kamizelkowców, jak obsługiwać laserowy miernik prędkości... Na całe szczęście, była to grupa początkująca i zamiast dokonać poboru dodatkowego myta za zbyt szybkie powożenie dyliżansu, skończyło się na wpierdoleniu plasterka cytryny...
MaszAyahuaskę napisał/a:
Potwierdzam, mnie też ostatnio dorwali...
Fajny pomysł, tylko bym cytrynę na cytrynę+bekon zmienił. Dwie sprawy na raz załatwione
janlew napisał/a:
Fajny pomysł, tylko bym cytrynę na cytrynę+bekon zmienił. Dwie sprawy na raz załatwione
Zapytałem, czy mają do tego sól i tekle, ale tylko herszt się roześmiał...
Za mało jeszcze wtajemniczeni byli...
Po zdjęciach wnoszę, że użytkownicy Sadistica wyszli na ulicę!
Jaki kraj, takie żółte kamizelki...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów