📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dziękuję.. nie mam pytań
Zawsze mnie ciekawiło jak Tacy ludzie synchronizują piosenkę z filmikiem, bo przecież nikt by nie szkolił zółwia, żeby wpierdalał krewetkę w takt piosenki, ani nie wynajmie orkiestry do nagrania nuty pokrywającej się z zółwiem wpieprzającym krewetkę. Wytłumaczy mi ktoś jak oni to robią?
eee... chujowe, po przeczytaniu tytułu myślałem że będzie WALKA, KREW, FLAKI i ogólnie rozpierducha i WYBUCHY a tu tylko żółw szamie krewetkę (i do tego martwą). Jestem mocno rozczarowany
LEGO napisał/a:
Zawsze mnie ciekawiło jak Tacy ludzie synchronizują piosenkę z filmikiem, bo przecież nikt by nie szkolił zółwia, żeby wpierdalał krewetkę w takt piosenki, ani nie wynajmie orkiestry do nagrania nuty pokrywającej się z zółwiem wpieprzającym krewetkę. Wytłumaczy mi ktoś jak oni to robią?
to jest żółw cyrkowy, wytresowany do zjadania krewetek
A ja się pytam - czemu nie ma opcji odejmowania piw za takie badziewia ?
@poludnik
Bo gimby minusowałyby wszystko co tylko się da, to nie demoty, kwejk czy inne gówna
Bo gimby minusowałyby wszystko co tylko się da, to nie demoty, kwejk czy inne gówna
@LEGO Bez problemu można to zrobić na kompie, w programach typu Logic itp.
Ja się zastanawiam jak takie gatunki przetrwały do dzisiejszych czasów. Perfekcyjne drapieżniki, które nie upolują nic co samo nie wejdzie im do pyska
nanab napisał/a:
Ja się zastanawiam jak takie gatunki przetrwały do dzisiejszych czasów. Perfekcyjne drapieżniki, które nie upolują nic co samo nie wejdzie im do pyska
ten gatunek zolwia w naturze nie poluje na tak duze krewetki, zapewniam Cie ze takie zolwie w wodzie sa naprawdę zreczne (potrafia upolowac np. mala rybe).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów