A oto żółw mojej siostry (tak, siostra zajebista, i nie, nie pokażę zdjęć ), który robi coś dziwnego... Może jakiś sadystyczny miłośnik żółwi, jest w stanie to wyjaśnić ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stary on ci poprostu macha
Ja myślę, że na Twój widok dostaje paraliżu.. Co Ty z nim robisz jak siostry w domu nie ma?
@up.. lepiej siostre jebać i patrzeć na żółwia, niż odwrotnie.
przyznaj się że wkładałeś paluszka w cipkę siostry żółwik wyczuł... przejebane masz gościu. Lepiej nie zasypiaj w nocy huehue
Ma przerośnięte pazury bo nie o co ścierać. Prawdopodobnie twój palec bierze za robaka. Jedzenie, znaczy i się do niego chce doskrobać. Weź mu kurczak te pazury obetnij.
Albo nie, nie obcinaj. Niech się kurwa męczy. W końcu to sadol, a nie kącik opieki żółwii.
Albo nie, nie obcinaj. Niech się kurwa męczy. W końcu to sadol, a nie kącik opieki żółwii.
ruchnąć chce, takie machanie to jest zachowanie godowe żółwi czerwonolicych (NA SERIO)
Chce Ci spuścić wpierdol za wąchanie majteczek jego pani.
Żółwie są chorobliwie zazdrosne.
Żółwie są chorobliwie zazdrosne.
georges napisał/a:
Ma przerośnięte pazury bo nie o co ścierać. Prawdopodobnie twój palec bierze za robaka. Jedzenie, znaczy i się do niego chce doskrobać. Weź mu kurczak te pazury obetnij.
Wodnym żółwiom sie nie obcina pazurów z tego co wiem, a do żarcia podchodzi w inny sposób... po prostu bierze krewetkę i ją opierdala
Butter napisał/a:
ruchnąć chce, takie machanie to jest zachowanie godowe żółwi czerwonolicych (NA SERIO)
To juz prędzej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów