📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wszystkich zrobiłeś w chuja, bo miało być tylko dostępne na ememe.pl. Dobry jestes
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No nie...no po prostu kurwa no nie... Czy Wy to widzicie?
Piwo za każdą postać
Piwo za każdą postać
A dzie kapitan zbik ?
piwo by było, gdyby to był zeskanowane szkice, to był klimat, a nie jakieś komputerowe "kliknij i wypełnij pole"
@xts - tak, bo pewnie technika komputerowa jest taka zaawansowana, że obrazki to się same generują i każdy może być artystą
Szacunek za klimat i włożony wysiłek - leci piwko!
Szacunek za klimat i włożony wysiłek - leci piwko!
chcialabym, zeby cos okrutnego zawierajacego zombie i pile mechaniczna spotkalo Krasnala Hałabałę z domowego przedszkola. wszyscy tylko buka i buka... jezus, jak ja sie tego skur***la balam.
co to za bajka z tymi szczurami była? bo kurwa nie pamiętam a na dobranoc z synem oglądnę
aaaa mam youtube.com/watch?v=QTdMecjn1JU
aaaa mam youtube.com/watch?v=QTdMecjn1JU
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów