Pierwszy klient dostawał wybrany sprzęt za 1zł. Ale ten wyścig o główną nagrodę i tak był skazany na niepowodzenie bo znalazł się taki cwaniaczek ktory schował się w łazience dzień wcześniej, przekiblował noc i był pierwszy.
napisał gość z Krakowa jak się spało na muszli?
W sumie to nie zdziwie sie, jak w następnym tego typu otwarciu ten patent zostanie wykorzystany przez kilku innych ziomeczków. Już sobie wyobrażam to grupowe nocowanie w kabinach, teksty typu: "Zajęte", "Znajdź se swoją kabine" itp
Ochroniarze podobno sprawdzają toalety po zamknięciu centrów handlowych, wg. mnie to nie przejdzie.
W biedrze na co dzień leżą telefony dla ludzi ubogich za taką kasę i nie trzeba się o nie bić.
znowu wróciłem na sadolaPierwszy klient dostawał wybrany sprzęt za 1zł. Ale ten wyścig o główną nagrodę i tak był skazany na niepowodzenie bo znalazł się taki cwaniaczek ktory schował się w łazience dzień wcześniej, przekiblował noc i był pierwszy.
To skoro wygrywał tylko pierwszy, to po co ten jebany plebs biegł, skoro widzieli, że przed nimi przebiegło już 50 osób?
To skoro wygrywał tylko pierwszy, to po co ten jebany plebs biegł, skoro widzieli, że przed nimi przebiegło już 50 osób?
Bo pewnie kolejne osoby miały dostać nagrodę pocieszenia i liczyły na jakaś elektronikę, a dostały po cebuli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów