chuja a nie ustawiane, ile razy bylo coktoś broń wyciągnął, skopali kogoś itp. więc nie gadajcie mi że to jest ustawianie ,
@up napisałem przed obejrzeniem ;p ustawione z liniami metra... i kaj to je warszawa czy co bo kurwa jezdzilem w kazdym kraju metrem , wróć w rosji nie nyłem o róznych porach i zawsze ale to zawsze był tłok w pociągu nigdynie bylo zeby 2 osoby byly w jedym przedziale , zawsze z 5,6 minimalnie . ludzie w pociągu są nieświadomi niemożliwym jest tak zagrać strach , nawet w najlepszych horrorach "słabiej" jest strach pokazant . tak samo jak z tą widną w innym pomieszczeniu ratowinicy medyczni byli i tylko czekali w razie w, a odszkodowania przygotowane
@ skarkimir ja czekam
i nie moge się doczekać robisz co chcesz , mieszkasz gdzie chcesz ,masz co chcesz no kurwa żyć nie umierać i jeszcze można sobie legnąć na dachu ze sniperką z ziomkami i grać w sniper "10 D"
90 % populacji wymiera masz wszystko stary dostępne i za darmo gówniana kasa przestaje mieć znaczenie tylko idziesz i sobie bierzesz co Ci sie podoba , oczywiscie trzeba przeżyć a żeby przeżyć trzeba mieć plan który ja mam
i