📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Profesjonalna odbudowa związku.
W sumie do siebie podobne, mógł się pomylić.
W sumie do siebie podobne, mógł się pomylić.
No ja się kolesiowi wcale nie dziwię.
Nowa -młodsza, jędrniejsza co za tym idzie ładniejsza, spokojna i przede wszystkim wp🤬lu nie spuszcza jak tamta kolubryna o głosie przepitej Godzilli
Nowa -młodsza, jędrniejsza co za tym idzie ładniejsza, spokojna i przede wszystkim wp🤬lu nie spuszcza jak tamta kolubryna o głosie przepitej Godzilli

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
C🤬ja się znasz na babach.
Zaraz Baronessa Ci wytłumaczy

Znając konsekwencje, mógł se przygr🤬ać coś lepszego.Przynajmniej by wiedział, że było warto...
A kto by taka lochę chciał dymać, poza baronessa rzecz jasna.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Przede wszystkim słabsza
Jak mu żona nie dawała bo wiecznie głowa boli to poszukał drugiej. Co w tym dziwnego...
3 prosiaki, jedno brzydsze od drugiego powiedzieć że ruskie to stan umysłu to nic nie powiedzieć
znowu ruskie gówno
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
R🤬a nieco mlodszego grubasa zamiast ślubnego grubasa...
Już Brzechwa napisał "Zamienił stryjek siekierke na kijek"
wiersze.juniora.pl/brzechwa/brzechwa_s12.html

Już Brzechwa napisał "Zamienił stryjek siekierke na kijek"
wiersze.juniora.pl/brzechwa/brzechwa_s12.html
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie