📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
TB303 napisał/a:
Znasz angielski powiadasz? Nie no, zajebisty w chuj jesteś
A teraz wytłumacz mi o chuj ci chodzi? Po polsku po prostu to nie ma sensu ale nie, polska mentalność, zjebę go jak dziwkę bo udaje że zna j.ang.
Gdybym miał problem to nie dałbym piwa, ominąłbym ostatnią emotikonę. Wyluzuj, bo spiąłeś się jakbym Ci matkę zgwałcił.
żona jest jak granat
zdejmiesz obrączkę i nie masz domu
na chuj wrzucać kawały po angielsku jeśli po polsku nie tracą sensu?
po angielsku lepiej brzmi akurat ten,
nowynick napisał/a:
żona jest jak granat
Myślałem,że granat ma zawleczkę a nie obrączkę no ale okej...
Skupuję obrączki od granatów.
Granaty mają takie kółko łącznikowe. I to jest w tym żarcie jako obrączka. Kombinerkami będziesz wyrywał "zawleczkę" na wojnie?
Granaty mają takie kółko łącznikowe. I to jest w tym żarcie jako obrączka. Kombinerkami będziesz wyrywał "zawleczkę" na wojnie?
13 słów ale lepiej mieć ból dupy o angielski. Czekam kurwa aż się zacznie ktoś przypierdalać "patrzcie, jaki pedał, bez "błenduf" po polsku napisał"
up
wszyscy
Młodzi jesteście to nie wiecie, kobietę trzeba zakopać za domem i problem z głowy.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
wszyscy
Młodzi jesteście to nie wiecie, kobietę trzeba zakopać za domem i problem z głowy.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
To ja się przypierdolę do granade, za chuje nie wiem co to jest.
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów