📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Znasz angielski powiadasz? Nie no, zajebisty w c🤬j jesteś

TB303 napisał/a:
Znasz angielski powiadasz? Nie no, zajebisty w c🤬j jesteś
![]()
A teraz wytłumacz mi o c🤬j ci chodzi? Po polsku po prostu to nie ma sensu ale nie, polska mentalność, zjebę go jak dz🤬kę bo udaje że zna j.ang.

Gdybym miał problem to nie dałbym piwa, ominąłbym ostatnią emotikonę. Wyluzuj, bo spiąłeś się jakbym Ci matkę zgw🤬cił.
żona jest jak granat
zdejmiesz obrączkę i nie masz domu
na c🤬j wrzucać kawały po angielsku jeśli po polsku nie tracą sensu?

nowynick napisał/a:
żona jest jak granat
Myślałem,że granat ma zawleczkę a nie obrączkę no ale okej...

Skupuję obrączki od granatów.
Granaty mają takie kółko łącznikowe. I to jest w tym żarcie jako obrączka. Kombinerkami będziesz wyrywał "zawleczkę" na wojnie?

Granaty mają takie kółko łącznikowe. I to jest w tym żarcie jako obrączka. Kombinerkami będziesz wyrywał "zawleczkę" na wojnie?

Kobieta jest jak granat.
Jeśli rzucasz, to lepiej poza dom, bo go stracisz.
Jeśli rzucasz, to lepiej poza dom, bo go stracisz.

13 słów ale lepiej mieć ból dupy o angielski. Czekam k🤬a aż się zacznie ktoś przyp🤬alać "patrzcie, jaki pedał, bez "błenduf" po polsku napisał"
up
wszyscy
Młodzi jesteście to nie wiecie, kobietę trzeba zakopać za domem i problem z głowy.
wszyscy
Młodzi jesteście to nie wiecie, kobietę trzeba zakopać za domem i problem z głowy.
To ja się przyp🤬olę do granade, za c🤬je nie wiem co to jest.
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
podpis użytkownika
better than you, bitch ;][img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]

Fajny kawał, można się uśmiechnąć
A w XXI wieku, nie znać chociaż maleńkich podstaw angielskiego to kalectwo. No i jeszcze jest translator.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie