Moja żona jest trochę podobna do Pinokia. Za każdym razem gdy mnie okłamuje, jej nos puchnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To przestań Ją bić to wtedy zostanie małym chłopcem
Mojej nos puchnie jak zupa jest za słona, albo do pomidorowej doda krew z miesiączki.
Taa, już ja znam tych wielkich macho... A potem do swojej kobiety głosem kastrata:
- Kochanie ci miałabyś cioś psiecifko jakbym posiedł siobie na pifko z kolegami? Wjóce psied 20:00. Psisięgam! A pojutsie mam wypłatę i wsistko ci oddam!
PS:
A jak wraca to pewnie myje gary, odkurza i wynosi śmieci.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Kochanie ci miałabyś cioś psiecifko jakbym posiedł siobie na pifko z kolegami? Wjóce psied 20:00. Psisięgam! A pojutsie mam wypłatę i wsistko ci oddam!
PS:
A jak wraca to pewnie myje gary, odkurza i wynosi śmieci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów