📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ni chuja w tym sadyzmu, ale nie powiem, to jest zajebiste.
jest sadyzm... tede wygrał z Eldo:/
to są chyba żarty.Kto kurwa głosował na tede??????????????????????
Tede to się nadaje do ciągnięcia murzynowi.
sadystyczny to jest rap tedego! hujowy jak 150
tere pede co to ma byc eldo rozjab plyta ,,nie pytaj o nia" a pede tym ze wjebal beffa nie pierwszego
Też pierdolicie... Czemu nie lubicie jego rapu? Bo się "sprzedał"? Co to w ogóle za określenie kurwa. Bo uczciwie zarabia na tym co robi? I co z tego, że pracuje dla TVN Turbo? Na X-Zibita też mówicie "sprzedajna dziwka" bo prowadzi(ł) Pimp My Ride? Kolejny argument jaki non stop słyszy się w rozmowach o Tede to "w jego piosenkach nie ma przekazu". A co to jest ten przekaz? Słuchasz słów piosenki swojego ulubionego rapera i postępujesz tak jak on Ci podpowiada, bo jesteś zbyt chujowy by mieć własne zdanie i sposób na życie? Żenada... Nie powiem, Eldo robi dobrą muzykę, ale "Zapiski 1001 Nocy" są kiepskie... Uchlak spoczął na laurach po tym jak masa gimbusów pokupowała płytę "Nie pytaj o nią" i teraz jest pewien, że wydając byle jakie gówno ciągle będzie na szczycie (co w sumie w notowaniach OLiS mu wychodzi)... Jebana banda dzieciaków, którzy jarają się jebanym Tupakiem, O.S.T.R.em i Eldoką to zaraza...
tede z chłopaczkami oczywiście
za "uszatego" powinieneś gryźć glebę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów