Kurwa, Arashel, już obok lewaka znalazłeś drugiego winnego: humanistę. Powodzenia więc w tropieniu tych zwyrodnialców
.
Po co te wywody? Wszystko co w naturze jest, jest naturalne. Skoro więc człowiek należy do zbioru natury, to wszelkie działania człowieka są zgodne z naturą (bo konsekwencje elementów danego zbioru, są również konsekwencjami samego zbioru [zgodnie z prawami operacji konsekwencji]) itd.
Mnie się zdaje, że Arashel ma pewien problem - robi z natury boga. Natura nie ma woli - natura jest zdeterminowana swoimi własnymi prawami! Człowiek wymyślił pojęcie "nienaturalność" i tylko w jego umyśle może ono istnieć - tak samo jak fałsz nie może istnieć poza podmiotem.
Cytat:
biolog znający się choć trochę na neurobiologii i biochemii mózgu wyjaśni ci że to jest choroba
Powiedz mi w takim razie kolego, czemu nie da się diagnozować "choroby homoseksualizmu" czy nawet różnego rodzaju parafilii (choć te łączą się zazwyczaj z zaburzeniami psychicznymi; są <parafilie> podobno powikłaniami zaburzeń psychicznych). Czyżby ci neurobiologowie i biochemicy bali się ujawnić swe prace w obawie przed lewakami i humanistami?
Swoją drogą nie rozumiem tych zoofili... Po co znowu oni protestują, skoro i tak policja nie będzie im wchodzić do domów. Jeśli ich pupilom się faktycznie podobają takie zabawy, to nikt ich tajemnicy nie będzie śmiał zdradzać (chyba, że B-B będzie im zaglądał przez okna
). Ludzie szukają problemów na siłę (wy także; do tej pory nie mogę zrozumieć, że jest możliwe by kogokolwiek obchodziła kwestia życia seksualnego obcych ludzi). Ot co.