📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Murzyni już za czasów zorra mieli złą reputacje
Podoba Mi się reakcja profesora że nie zaczął drzeć japy na nich itp., a jeszcze dobrze się bawił. Piwo dla niego
widac ze maja jebani za duzo wolnego czasu, gdyby zapierdalali jak my na wyklady, siedzieli na uczelni po 8-10 godzin a, potem do roboty zeby sie utrzymac to bym im wybilo glupie pomysli ze lba
Czasami zdarzają się takie wariaty co ciągną 2 kierunki na raz a potem płaczą że nie mają czasu
Na fapowanie i ich jaja bolą.
@okanslig na politechnice w soboty mam zajęcia od 7;15 do 21 z jednym 45 minutowym okienkiem.
mare30ks napisał/a:
widac ze maja jebani za duzo wolnego czasu, gdyby zapierdalali jak my na wyklady, siedzieli na uczelni po 8-10 godzin a, potem do roboty zeby sie utrzymac to bym im wybilo glupie pomysli ze lba
Polscy studenci na wykładach...
Spójrz ilu studentów u nich chodzi na wykłady. Pełne sale, a Polsce? może 10-20% wszystkich studentów. Tak jest na mojej uczelni i uczelniach moich znajomych (Uniwersytety i Politechniki). I nie, nie studiujemy na Szkołach Wyższych Zajebistych kierunek marketing i zarządzanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów