Zazdroszczę mu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Szałwia wieszcza ;]
A któryś z Was przynajmniej próbował szałwii? Ja tak (10-tke) i to na pewno nie jest to. Poza tym wystarczy wpisać w YT "salvia trip" aby zobaczyć co się dzieje z człowiekiem po szałwii.
pojebane to i żałosne
Jak to dresy to przecież wszyscy powinni wiedzieć, że się tanich kwasów nażarł i po sprawie...
Nie koniecznie musi mieć po tym odjazd. Sam kiedyś tak miałem i śmiałem się bardzo długo aż mnie brzuch bolał i łzy mi leciały, ale co fakt to fakt, można po tym zezgonować.
PS: Stare pryki niech się lepiej zamkną go gówno wiedzą ^.-
Nie koniecznie musi mieć po tym odjazd. Sam kiedyś tak miałem i śmiałem się bardzo długo aż mnie brzuch bolał i łzy mi leciały, ale co fakt to fakt, można po tym zezgonować.
PS: Stare pryki niech się lepiej zamkną go gówno wiedzą ^.-
Jest i wiadro w pogotowiu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów