Zazdroszczę mu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Znając to z doświadczenia mogę mniemać, że za chwilę mu przejdzie, po czym sie położy i... będzie to jego ostatnia czynność w ciągu najbliższych kilku godzin
czy to nie ten gość co uczył nas jak pauzuje się filmy ,parę dni temu .głos podobny,może znalazł kamerkę internetową ?
Czy tylko mnie nie śmieszą śmiejące się bezmózgi w dresowych bluzach?
dannyś napisał/a:
Czy tylko mnie nie śmieszą śmiejące się bezmózgi w dresowych bluzach?
Nie-e, nie tylko Ciebie.
LisekChytrusek napisał/a:
To szałwia
Niestety muszę Cię zmartwić, po Szałwii ma się humor przez chwilę i chce się ze wszystkiego śmiać, a potem euforia przechodzi w bad trip'a. Cała faza trwa kilka minut.
dannyś napisał/a:
Niestety muszę Cię zmartwić, po Szałwii ma się humor przez chwilę i chce się ze wszystkiego śmiać, a potem euforia przechodzi w bad trip'a. Cała faza trwa kilka minut.
Próbowałeś kiedyś?
Huh, danniulek to stary eksperymentator.
szalwia jak chuj, gowno prawda ze ma sie bad tripy, wszystko zalezy od twojego nastawienia, humoru i ogolnei tego co masz we lbie, typ jak widac mial maxymalnie pozytywnie
ps. popierdolony typ
ps. popierdolony typ
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów