📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
chyba starali sie uratowac babke miotając pociskami w napastnika, nie ryzukując bezposredniej konfrontacji.
Albo schadzka żonatej baby z tinderowcem w krzaczorach,nakryta przez zazdrosnych?
zwierzak30 napisał/a:
Albo schadzka żonatej baby z tinderowcem w krzaczorach,nakryta przez zazdrosnych?
czyli typek z dziury bije kochankę bo jak zwykle ona temu winna?
Halman napisał/a:
typ bije babę w jakiejś dziurze a reszta ich/go kamienuje...
No tak, ale czym problem?
Indie. Nic Pan nie poradzisz.Taka kultura.
To cwiczenia programu kosmicznego na aktywne unikanie kosmicznych śmieci i meteoroid.
Napewno MODI zna odpowiedź a jeżeli nie to jakieś uzasadnienie - np , że nie są czystej krwi hindusami a muzłumanami
Poczytajcie sobie jaki rasizm się szerzy w indiach i chinach - przypominam , że razem mają prawie 4 miliardy obywateli czyli coś jak połowe populacji ziemi
Poczytajcie sobie jaki rasizm się szerzy w indiach i chinach - przypominam , że razem mają prawie 4 miliardy obywateli czyli coś jak połowe populacji ziemi
To cwiczenia programu kosmicznego na aktywne unikanie kosmicznych śmieci i meteoroid.
I gówna innych kałonautów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów