Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
- Ten z lewej wymusił, bo był nawalony jak szpadel
- Ten z prawej ucieka, mimo, że to nie jego wina, bo jest nawalony jak szpadel
- Ten w białym stoi jak głupi i nie wie co zrobić, bo jest nawalony jak szpadel
- W czerwonym aucie nikogo nie ma, bo właściciel leży w domu nawalony jak szpadel
Aha, i to czerwone auto toczy się swobodnie, bo właściciel (nawalony jak szpadel) zapomniał zaciągnąć ręczenego i nie wrzucił biegu.
Już wyjaśniam:
- W czerwonym aucie nikogo nie ma, bo właściciel leży w domu nawalony jak szpadel
Aha, i to czerwone auto toczy się swobodnie, bo właściciel (nawalony jak szpadel) zapomniał zaciągnąć ręczenego i nie wrzucił biegu.
Ten potrącony, na skutek uderzenia został wyjebany z fotela i odruchowo chcąc nacisnąć na hamulen, nacisnął na gaz, a czerwone auto jest na biegu.
to jakaś gra osiedlowa czy coś..? nie wiem...
Nie, to wschodnia kultura, którą na drogach u nas stosują ukraińcy
Już wyjaśniam:
Trza bo siedzieć w piwnicy cicho i udawać debila ale ty wolałeś się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
Nie, to wschodnia kultura, którą na drogach u nas stosują ukraińcy
"u nas", tzn gdzie? Przecież jesteś ruSSek
Trza bo siedzieć w piwnicy cicho i udawać debila ale ty wolałeś się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
Po co mi SMSa do swojego ojca cytujesz?
Po co mi SMSa do swojego ojca cytujesz?
Obrażanie rodziców jest dojrzałe i naprawdę cool. Jesteś super gość.
"u nas", tzn gdzie? Przecież jesteś ruSSek
"u nas" tzn nie na ukrainie, z której przypełzłeś, tylko w Polsce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów