Film krótkometrażowy "Zrozumieć Świadomość" - pozwala spojrzeć na świat z innej perspektywy niż te przyjęte w dzisiejszych normach społecznych. Przedstawia historię opartą na autentycznych, aborygeńskich legendach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
I teraz ludzie zachodu, którzy z Ziemi sterują pojazdem na Marsie będą wierzyć w aborygeńskie legendy.
polaczki to się rodzą żeby zapierdalać na swojego PANA, a nie medytować
Pauperyzacja inteligencji nastąpiła wraz z nadmiarem informacji i brakiem możliwości ich weryfikacji. Film z serii "Po co ci głowa? Jem niom".
Jak szkolne scenki z lekcji języka polskiego
Sorry, ale nie dotrwałem do końca :v
Widać, że to wasz pierwszy film.
Pomijając tematykę, produkcja jest denna. Aktorzy seplenią, wiatr dmucha w mikrofon (tzn. w kamerę, bo mikrofonu chyba nie było )
Widać, że to wasz pierwszy film.
Pomijając tematykę, produkcja jest denna. Aktorzy seplenią, wiatr dmucha w mikrofon (tzn. w kamerę, bo mikrofonu chyba nie było )
odstawcie zioło bananowe dzieci to może świadomość po części wróci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów