Dzisiaj znalazłem fajny film
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jebnięte, aż miło popatrzeć.
Dziś znalazłeś to gratuluję, były 2 tematy z filmami tego gościa i nazwa jego konta na yt do oglądnięcia reszty, i to jakieś 2 dni temu tak, że gold shovel się należy
Nie rozumiem jak durną,prostacką jednostką trzeba być,żeby czerpać przyjemność z oglądania filmów o absurdalnej,bezsensownej fabule.Inteligentny,ambitny człowiek nie traci czasu na takie bzdury i całkowicie nimi gardzi.
@Agrox
Trzeba być tak durną i prostacką jednostką jak TY, bo wiemy ambitnym i inteligentnym człowiekiem to ty nie jesteś bo siedzisz na sadisticku i pierdolisz smuty pod filmikami.
Trzeba być tak durną i prostacką jednostką jak TY, bo wiemy ambitnym i inteligentnym człowiekiem to ty nie jesteś bo siedzisz na sadisticku i pierdolisz smuty pod filmikami.
@Agrox
Inteligentny człowiek szuka głebi i nie odrzuca czegoś tylko dlatego że jest nieładne, może byc obrzydliwe ale miec przekaz. Inteligentny człowiek siedzi na hardzie i buduje swój światopogląd o Islamie np,. Ambitny człowiek siedzi na hardzie i pokonuje swoje słabości, a tępak i jebany prostak krytykuje od góry do dołu wszystko co widzi, uważa że jest kurwa najmądrzejszy, oraz jedzie po wszystkim czego jego bryłkowaty skamieniały mózg nie rozumie.
Inteligentny człowiek szuka głebi i nie odrzuca czegoś tylko dlatego że jest nieładne, może byc obrzydliwe ale miec przekaz. Inteligentny człowiek siedzi na hardzie i buduje swój światopogląd o Islamie np,. Ambitny człowiek siedzi na hardzie i pokonuje swoje słabości, a tępak i jebany prostak krytykuje od góry do dołu wszystko co widzi, uważa że jest kurwa najmądrzejszy, oraz jedzie po wszystkim czego jego bryłkowaty skamieniały mózg nie rozumie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów