Koleś próbuje zciągnąć drzewo z lasu niezbyt odpowiednim do tego sprzętem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakim "niezbyt odpowiednim" kurwa, nasze ursusy wszystko dadza rade xD
sprzęt dobry, tylko traktorzysta pizda
pizda ogien !
by dociążył przód to by lepiej mu szło
hahaha ten ursus z serii 911 jest jak polskie rolnicze ferrari, zapraszam na yt ludzie ciągną drzewa 30-stkami a ten palant sobie takim rolniczym skurwysynem nie potrafi poradzić
i jest takie coś jak obciążnik... tylko on się liczy w takich sytuacjach
i jest takie coś jak obciążnik... tylko on się liczy w takich sytuacjach
Traktorzysta dupa wołowa zaczepił liny powyżej tylnej osi. Jak by zaczepił poniżej, to wrzuciłby piątkę drogową i jechał z tym drzewem jak po asfalcie
@ fifi nie 80- tka tylko 100
Skurwysyn ma petarde jebany, idzie jak pokurwiony. Ładnie mu wstawia na obrotach pierdolony, aż beczy huj, mosty chce mu wykurwić w kosmos. To mi sie podoba. Piwo
Eksperty jebane na wszystkim się znają:
1: To jest ciągnik rolniczy
2: Dokładnie Ursus 1614 posiadający około 150 KM
3: Jako że to ciągnik rolniczy , więc służy do rolniczenia a nie ciągania drzew
Popatrzcie na ciągniki leśne to zrozumiecie że mająkompletnie inną budowę i rozłożenie ciężaru.
To jest ciągnik leśny ;p
Ty tam na dole co się napinasz to zaczep sobie jedną tonę dodatkowo na przód i poszarp jak ten koleś, tylko potem nie płacz że się na pół rozłamał
1: To jest ciągnik rolniczy
2: Dokładnie Ursus 1614 posiadający około 150 KM
3: Jako że to ciągnik rolniczy , więc służy do rolniczenia a nie ciągania drzew
Popatrzcie na ciągniki leśne to zrozumiecie że mająkompletnie inną budowę i rozłożenie ciężaru.
To jest ciągnik leśny ;p
Ty tam na dole co się napinasz to zaczep sobie jedną tonę dodatkowo na przód i poszarp jak ten koleś, tylko potem nie płacz że się na pół rozłamał
Moim zdaniem sprzęt całkiem odpowiedni, tylko po pierwsze może troszeczkę nie "dociążony" z przodu, a po drugie trochę chyba za wiele zarzucił sobie na tył.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów