babcia do skate'a
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a babcia pewnie dumna, że jej jeszcze suty spod płaszcza nie wystaja
schudł na diecie balona czy ki chuj?
Urwa! kiedy się barany nauczycie że skaty nie ubieraja sie na szeroko <jajebie>
@up
Wtedy, kiedy wy się nauczycie, że metale, punki, goci i emosie to nie to samo i niekoniecznie się lubią.
Wtedy, kiedy wy się nauczycie, że metale, punki, goci i emosie to nie to samo i niekoniecznie się lubią.
@up
Tylko kogo to kurwa obchodzi oprócz was samych? Dla mnie to se możecie wszyscy razem łazić z nożem w mózgu i siekierą wystającą z dupy.
Tylko kogo to kurwa obchodzi oprócz was samych? Dla mnie to se możecie wszyscy razem łazić z nożem w mózgu i siekierą wystającą z dupy.
markop4321 napisał/a:
babcia do skate'a
Ogromne dzięki za wytłumaczenie, bo ni cholerę nie mogłem załapać, o co tu chodzi.
Akurat skejci w latach 90 ubierali się na bardzo szeroko. Bagi, i bluza XXXL to była norma. Od jakiegoś czasu "skejci" to osoby w rurkach, vansach, i czapeczką z OBEY, najlepiej z raybanopodobnymi okularkami. Ze skejtów zostały tylko deski.
@edit. Jeszcze w wczesnych latach ubiegłego dziesięciolecia się tak ubierali, a teraz tylko dresy, i rurki. Mało kto nosi bagi.
@edit. Jeszcze w wczesnych latach ubiegłego dziesięciolecia się tak ubierali, a teraz tylko dresy, i rurki. Mało kto nosi bagi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów