Razem ze śmieciarką.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Toż tylna uniesiona klapa musiała przeważyć resztę pojazdu... razem z Chińczykiem
Gratulacje dla fabryki, z której wyjechał ten pojazd
To raczej japączyk.
Bogaty kraj, że posiadają jednorazowe śmieciarki
CzarnyAdolf napisał/a:
Toż tylna uniesiona klapa musiała przeważyć resztę pojazdu... razem z Chińczykiem
Kutazz napisał/a:
To prosto do spalenia? Z chińczykiem?
Chińczyka będą musieli wyjąć bo śmieci zanieczyści.
Z tyłu w większości śmieciarek są wysówane podpory na wypadek takich wypadków. Pewnie nie miał czasu ich wusunąć albo zrobił to już jak wskczył do środka.
Śmieci, śmieciarka i śmieciarz, na wysypisku.
Czyli wszystko na swoim miejscu.
Czyli wszystko na swoim miejscu.
No i auto szybko sprawnie zezłomowane, pewnie spadając zdążył jeszcze wyrejestrować.
zbyt duży ładunek ubity byle by wywieźć jak najwięcej...cięcie kosztów jak widać kosztuje. na własne oczy widziałem jak typ wpadł skipem 20m w dół i się zabił, bo tylnych podpór nie wyciągnął, przeładowany też był.
nigdy też nie rozumiałem, dlaczego operator nie ma możliwości zdalnego sterowania przy "tipowaniu"
nigdy też nie rozumiałem, dlaczego operator nie ma możliwości zdalnego sterowania przy "tipowaniu"
Ale był w kasku i on go uratował
Pedator napisał/a:
Chińczyka będą musieli wyjąć bo śmieci zanieczyści.
Z tyłu w większości śmieciarek są wysówane podpory na wypadek takich wypadków. Pewnie nie miał czasu ich wusunąć albo zrobił to już jak wskczył do środka.
jakie podpory? otwierasz lej i tyle, zadnych podor nie ma w smieciarkach... (pracowalem na smieciarce 6lat) lej nie moze przewazyc calej smieciarki to niemozliwe...
wygląda jakby zrzucal śmieci z jakiejś wielkiej góry a w tle światła miasta _
ktos wie czy tam potem jakas tasma ktora te simiecie dalej wiezie czy to prosto do ognia idzie?
ktos wie czy tam potem jakas tasma ktora te simiecie dalej wiezie czy to prosto do ognia idzie?
Nowaknowaczekhard napisał/a:
Bogaty kraj, że posiadają jednorazowe śmieciarki
Oszczędzają na jednorazowych pracownikach to ich stać
To nie wina śmieciarki, te są tak zrobione, że nic nie przeważy. Po prostu został zassany, wciągnięty przez pytona, albo czarną dziurę w z murzyńskiej dupy. Coś się tam takiego odjebało, że jakieś podciśnienie czy chuj wie co go zawinęło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów