📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
To jakieś kampanie cukrownicze?
jedyny prawdziwy
@tysonic to ten żydek co za stworzenie pejsbooka trzepie teraz w ch.. j kasy
DJoyTorio napisał/a:
Polaki biedaki cebulaki - na chuj ja tu przyjechałem
Bo ci rodzice kazali gówniarzu?
:dzidzi:
qtacz napisał/a:
jebany cwel i jego banda lewackich zjebów usuwaja strony patriotyczne nie podając powodów ale wiele razy zgłaszanych zdjec Polskiej flagi w kiblu albo stron obrarzajacych Papieża to nie usunie
Ty chyba nie masz innych problemów w życiu, co?
To jest Sadistic, strona z czarnym humorem a nie ruch wyzwolenia i nagonki na lewaków i innych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów