quartz75 napisał/a:
Gdzie ty kurwa mieszkasz? Bo w 4 miastach wojewódzkich nigdy nie widziałem "żuli" pod sklepem. Poczułeś się panem czy to zmyśliłeś? Bo śledzie to byś mu kupił poniżej dwóch złotych (te na raz). Zatem zdradź co chciałeś mu podarować na ten twój "okład" poniżej dwóch peleneów panie i władco sadystyczny. Co mu kurwa chciałeś kupić poniżej dwóch złotych do chleba? Facet ci grzecznie powiedział, co chce. Góra 4 złote by się spełnić. Nie dałeś rady i jesteś buc zwykły. Nie chciał pieniędzy, chciał żarcie. Za góra 4 złote jebany biznesmenie. Albo dajesz/kupujesz albo spierdalaj się chwalić swoją męskością na kwejka.
A weź się odpierdol od autora
chcesz to utrzymuj meneli, żuli, bezdomnych i inne pasożyty zamieszkujące ten kraj! PiSiorze ty śmierdzący wszystkim tak rozdajesz? Ja to bym mu nie kupił nawet pół bułki w promocji za 10gr! Mam nagradzać kogoś za to, że nie pracuje w czasie kiedy ja jestem karany podatkami za to, że uczciwie zapierdalam?! Chyba cie słodziaku popierdoliło.
A co do żuli to w Piotrkowie Trybunalskim ile razy nie wjadę do lila stoją a to raz cyganie a to inne żule.
Jaki kurwa prawem ktokolwiek ma im coś kupować?! No kurwa weź mi to wytłumacz!
Ja kasę mogę dać jak widzę, że ktoś potrzebuje pomocy okazjonalnie a nie jest menelem ciągle. Dla przykładu, podszedł do mnie koleś nieco młodszy ode mnie z rozjebanym nosem zapytał grzecznie czy nie mam chusteczki - nie miałem to mu w kiosku kupiłem paczkę. Raz mnie w środku zimy zaczepił pod M1 koleś w samej koszulce i prosił czy bym mu nie mógł POŻYCZYĆ 6zł na wsiobusa dowód mi swój pokazywał mówił żebym mu dał swój nr to mi później odda - chuj dałem mu bo to ewidentnie była sytuacja losowa. A jeszcze innym razem facet po 50 ubrany jak przystało na faceta w tym wieku zapytał czy bym mu nie pożyczył 2zł na bilet bo nie chce jechać na gapę bo mu ktoś ukradł portfel i telefon - też mu dałem i nie chciałem żeby oddawał nawet mu dałem zadzwonić do córki.
W takich sytuacjach ludzie powinni sobie pomagać ale jeśli ktoś a raczej coś postanowiło, że nic nie będzie w życiu robił tylko zrobi sobie wieczne wakacje przy tym będzie uprzykrzał życie innym i żył na czyiś koszt to wielki chuj mu w dupę i śmierci mu życzę!
A teraz co tych co zaczną pierdolić, że nie każdy chce być bezdomnym. NIE POSRAJCIE SIĘ TĘPE CHUJE! Takich ludzi jest może 5% i żaden nie pije i nie śmierdzi. Znam z widzenia takiego bezdomnego już parę lat jak się spotykam z ziomkami KFC zawsze się tam kręci i albo dojada po ludziach resztki albo ktoś mu coś kupi - sam też mu się nie raz dorzucałem na coś ale On jest stosunkowo czysty nie pije nie pali nie kurwi jest grzeczny i za wszystko dziękuje i na boga w którego nie wierzę nie zaczyna zdania od SZEFIE, KIEROWNIKU!!! Bo On nie chce Cie oszukać jak te żule spod sklepu!!!!
Idę zwalić