Ide sobie w niedziele na mieszkanie a tu ktos krzyczy to kamera do reki i nagrywamy ale zastanawiam sie ciagle z jakiego kraju pochodzil nasz kamarat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To predzej slowak (ewentualnie lekko zcuganiony:D), oni to tez chlejusy nawet gorsze od nas niekiedy:)
ty szwabie pierdolony,do giermanców ci sie zachciało
posepny1 napisał/a:
Blok w tle to nie czasem slynna wylegarnia w Kolonii ?
mi się wydaję że to bloki starego miasteczka olimpijskiego w Monachium
Słowak pelna gębą pracowalem z nimi pare miesiecy i wszedzie poznam ich gadke.
Chuj tam z tym skąd on jest, dobitnie można tylko stwierdzić, że Polakiem to on nie jest... chociaż ten przygłup
@fylypekk i tak pewnie powie, że polaczek ^^
@fylypekk i tak pewnie powie, że polaczek ^^
@up zapomniałeś o "hehe", fylypekk ma ubogie słownictwo więc szkoda żeby przepadło i "hehe"... hehe
No i teraz skąd pochodzą "Pseudo" kurwa "Polacy" A za tego polaczka to masz wpierdol pedale, coś mi się wydaję że to ty kierujesz tą ciężarówką.
@ zapomniałem napisać na początku zdania Wiem.
@ zapomniałem napisać na początku zdania Wiem.
@Frostbourn nie spinaj tak bo ci zylka na czole peknie
Frostbourn napisał/a:
Ta jebana kurwa juz dawno powinna bana dostac.
Obrazek
EDIT: jak dostane za to warna to temu pedalowi nalezy sie warn za kazdego posta, w ktorym uzyl slowa "polaczek", poniewaz jest to obrazliwe dla wiekszosci normalnych ludzi w tym kraju.
Ale cię boli dupa. Problem w tym, że w Polsce większość ludzi stanowią polaczki, a nie Polacy, więc koleś ma rację. Polaków to ze świecą szukać, więc się nie przeceniaj.
Oho, widze, że sami prawdziwi polacy tutaj
up
i jedna i druga w...ć do kuchni
i jedna i druga w...ć do kuchni
@ fylypekk, ależ ty jest kurwa śmieszny, no ja pierdolę... Śmieszny, bo głupi.
pojechała taka kurwa fylylizipisiorowa do gebelsów opierdoliła niemiaszkowi pęto ( przy okazji pewnie stadzie szmatogłowców turasów i innej ciemnej masie ) i czuje się niemiaszkiem po całości bo on ma lepiej a my jesteśmy polaczkami mam nadzieje że będzie tam siedział do usranej śmierci kurwiszon bez ojczyzny polsko szwabski pomiot. Chuj mu w ryj !
to po slowacku kolega
Grzesiek85 napisał/a:
pojechała taka kurwa fylylizipisiorowa do gebelsów opierdoliła niemiaszkowi pęto ( przy okazji pewnie stadzie szmatogłowców turasów i innej ciemnej masie ) i czuje się niemiaszkiem po całości bo on ma lepiej a my jesteśmy polaczkami mam nadzieje że będzie tam siedział do usranej śmierci kurwiszon bez ojczyzny polsko szwabski pomiot. Chuj mu w ryj !
I ty masz się za Polaka, skoro nawet po polsku nie umiesz pisać? Jesteś śmieszny. Nie jesteś lepszy od "tej kurwy co wyjechała".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów