Ide sobie w niedziele na mieszkanie a tu ktos krzyczy to kamera do reki i nagrywamy ale zastanawiam sie ciagle z jakiego kraju pochodzil nasz kamarat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Na razie kolego" - fajne kumplostwo masz
vatherland napisał/a:
Ciebie by nawet zul nie polubil"Na razie kolego" - fajne kumplostwo masz
To jest Słowak.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
nie jest to słowak. słowacy mówią na węgrów madziarzy. wiem bo jeden z moich lepszych kolegów to słowak. zreszta ten typ to jakis cygan pewnie bo coś za dobrze po polsku mówił.
Jebany obiezyświat, pewnie w nie jednym kraju żulił. Trochę po śląsku, trochę po czesku, akcent też jakiś taki.
wg. mnie słowak cyagński, w Polsce wychowany. Matka z francji ojciec brazylijczyk, urodzony w Londynie.
A w ogóle chuj mu w dupe. Dobranoc.
A w ogóle chuj mu w dupe. Dobranoc.
Bagman napisał/a:
nie jest to słowak. słowacy mówią na węgrów madziarzy. wiem bo jeden z moich lepszych kolegów to słowak. zreszta ten typ to jakis cygan pewnie bo coś za dobrze po polsku mówił.
Słowak. Słowacy mówią "Hej" jako potwierdzenie i jako taki "przecinek, no i ten akcent...ale możliwe że cygan.
lfcgerrard08 napisał/a:
ale zastanawiam sie ciagle z jakiego kraju pochodzil nasz kamarat
kto to jest kurwa kamarat?
bylem pewien ze to polaczek... by pasowalo - pijany, brudny i na niemieckiej ulicy hehe
@fylypek
Za "polaczka" i "hehe" życzę Ci, żebyś skończył jak ten pan na filmie.
Za "polaczka" i "hehe" życzę Ci, żebyś skończył jak ten pan na filmie.
Ta jebana kurwa juz dawno powinna bana dostac.
EDIT: jak dostane za to warna to temu pedalowi nalezy sie warn za kazdego posta, w ktorym uzyl slowa "polaczek", poniewaz jest to obrazliwe dla wiekszosci normalnych ludzi w tym kraju.
EDIT: jak dostane za to warna to temu pedalowi nalezy sie warn za kazdego posta, w ktorym uzyl slowa "polaczek", poniewaz jest to obrazliwe dla wiekszosci normalnych ludzi w tym kraju.
Za dobre relacje z rodziną - zawsze piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów