Ide sobie w niedziele na mieszkanie a tu ktos krzyczy to kamera do reki i nagrywamy ale zastanawiam sie ciagle z jakiego kraju pochodzil nasz kamarat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a to chyba w monachium co?? i na dodatek kolo BMW
@majk19
taki z ciebie maczo z gimbazjum, a cenzurujesz zwyczajne "wypierdalać". Pewnie właśnie ci mamusia kanapeczki z pasztetem z tej kuchni niesie, o ile nie stoi teraz przy szosie.
taki z ciebie maczo z gimbazjum, a cenzurujesz zwyczajne "wypierdalać". Pewnie właśnie ci mamusia kanapeczki z pasztetem z tej kuchni niesie, o ile nie stoi teraz przy szosie.
Co jest do cholery? Kafelki z kuchni zajebali i nie ma co czyścić? Do kuchni won, a nie tu pisać będą.
Kayleigh95 napisał/a:
@majk19
Ledwo Ci cycki urosly, a juz filozujesz, spierdalaj do garow bo do gadki sie nie nadajesz.
Do mamusi możesz sie tak zwracać :*
zluzuj pudla polaczku
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Nie wiesz co powiedziec, wyzwij od gimbazy. sposob na życie polowy tego portalu
Miło, ze bronisz honoru mamusi, ale raczej walka z wiatrakami
A kraj jest zjebany, bo pełny polaczkow do ciebie podobnych wielce kurwa dumny z przeszłosci polski, pewnie zacieszasz sie powstaniem warszawskim, i rozbiorami i nnymi pięjnymi porazkami. nie ma to jak ładnie zginąc i przegrac. raczej powody do wstydu niz dumy.
Miło, ze bronisz honoru mamusi, ale raczej walka z wiatrakami
A kraj jest zjebany, bo pełny polaczkow do ciebie podobnych wielce kurwa dumny z przeszłosci polski, pewnie zacieszasz sie powstaniem warszawskim, i rozbiorami i nnymi pięjnymi porazkami. nie ma to jak ładnie zginąc i przegrac. raczej powody do wstydu niz dumy.
Ja pierdole do czego to doszlo. Zeby wstydzic sie za bycie Polakiem... Zycze ci zebys skonczyla na zmywaku u ciapaka w anglii, bo z takim podejsciem to sie tam nadajesz.
Klimaty jak spod dworca zoo w berlinowie, jak jeszcze stawaly tam miedzynarodowe zugi. Masa zuli, w wiekszosci Polacy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów